Scandal imens la Iaşi: oameni de afaceri acuzaţi că făceau sex normal şi anal cu minore

Ultima actualizare:

Procurorii DIICOT au reuşit până acum să probeze faptele comise de zece persoane din lunga lista de personaje celebre cercetate în dosar. Vorbim aici de patroni de restaurante, foşti poliţişti, medici... Potrivit romaniatv.net, ei sunt acuzaţi că au făcut sex cu fetiţe de 12 până la 17 ani. Printre cei cercetaţi, care au scăpat basma curată, se numără vicepresedintele Consiliului Judetean Iasi, fostul primar al comunei Barnova, patronul firmei Unistil şi un medic veterinar din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare.

"Activitatea infracţionala a constat în faptul că, în perioada 2003-2007, sus-numiţii, direct sau prin intermediari, racolau persoane tinere de sex feminin, în majoritatea minore, din municipiul Iaşi, pe care le ademeneau sub pretextul participării la petreceri organizate în imobilul din sat Pietrariei, comuna Barnova, aparţinând lui Cosuta Nicusor, după care atât racolatorii, cât şi alte persoane de sex masculin din anturajul acestora, de regulă parteneri de afaceri, şi împreună cu tinerele fete vizionau filme pornografice, fumau ţigări din cânepă şi narghilea, după care le determinau pe acestea să întreţină raporturi sexuale normale, câteodată orale şi anale, în schimbul unor sume de bani cuprinse între 50 şi 150 lei", se arată în rechizitoriul întocmit de oamenii legii, citat de romaniatv.net.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net