Despărţiţi în viaţă, împreună după moarte

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Acum o lună, o cruce de lemn veghea somnul de veci al lui Şerban Ionescu. Iată că, la un an de la moartea lui, soţia Magda Catone a construit o criptă de marmură albă aşa cum se cuvine unui mare actor. Mai mult, pe crucea albă şi a scris propriul nume, semn că, după moarte, vrea să se odihnească alături de soţul ei de care abia aştepta să divorţeze.

Un an de zile s-au târât prin tribunale pentru a divorţa şi în acte. Oricum nu mai formau un cuplu de mai mulţi ani. Şerban Ionescu se lupta cu boala care-l ţintuise la pat, îngrijit de mama sa şi de o prietenă apropiată, despre care se spunea că i-ar fi iubită. Magda Catone locuia în continuare cu fiul lor, Carol (17 ani), dar se afişa adesea cu alţi bărbaţi.

La 21 noiembrie 2012, la vârsta de 62 de ani, actorul s-a stins din viaţă cu o mare dorinţă neîndeplinită: aceea de a divorţa de soţia lui!

28 decembrie. Mormântul de la Cimitirul Bellu a fost amenajat cu marmură albă

simeon stalpnicul png

8 noiembrie. Mormântul lui Şerban Ionescu era printre puţinele locuri de veci neîngrijite din cimitirul Bellu. De pe mormânt lipseau florile proaspete, ghivecele îngrijite sau ceva lumânări. Se vedea clar că”doamna Bonux” nu trecuse în ultimul timp pe acolo.

simeon stalpnicul png

Imediat după parastasul de un an, criticată că nu a fost în stare să-i facă lui Şerban Ionescu un mormânt pe mărimea numelui său, Magda (55 de ani) a trecut la treabă şi, cu o echipă de muncitori, a amenajat locul de veci aşa cum se cuvine. Mai mult decât atât, "Doamna Bonux" şi-a trecut numele pe piatra funerară, semn că vrea totuşi să se odihnească alături de cel care i-a fost soţ timp de 30 de ani.

Şerban Ionescu a murit pe 21 noiembrie 2012, la vârsta de 62 de ani, la Spitalul Floreasca din Capitală, după o grea suferinţă. Actorul avea scleroză amiotrofică, o boală cumplită, care, în mai puţin de un an, l-a imobilizat la pat şi i-a răpit darul vorbirii. Acesta fusese diagnosticat iniţial, în 2011, cu borelioză, o boală gravă provocată de înţepătura unei căpuşe. Pentru a se însănătoşi, Guvernul l-a trimis la tratament în străinătate.

Secretul Magdei Catone despre căsnicia cu regretatul Şerban Ionescu

VIDEO Au ajuns-o blestemele? Magda Catone, căzătură de senzaţie, pe scenă

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net