Click! te învaţă cum să plăteşti facturile şi să câştigi bani

Ultima actualizare:

    Cum poţi plăti facturile
Cum poţi plăti facturile

Întreţinere, gaze, lumină, telefon, internet şi cablu. Facturile din lunile de iarnă ne dau mari bătăi de cap. Click! îţi spune cum le plăteşti şi ce avantaje poţi avea.

Plata la casierie sau poştă - este un mod de plată sigur şi foarte simplu. La casierie nu este obligatoriu să prezinţi factura, pentru că numele şi adresa ta figurează deja în baza de date a companiei respective. De la casierie vei primi o chitanţă ştampilată care atestă faptul că ţi-ai plătit factura. Tot aici poţi obţine tot felul de alte informaţii cu privire la abonamentul tău la cablu, lumină, gaze, telefon etc.

Plata prin internet - plata facturilor la utilităţi, taxe şi impozite locale prin internet poate fi făcută de acasă, oricând şi la orice oră. Astfel, eviţi drumul până la ghişee şi casierii, nu mai stai la cozi şi nu mai pierzi timpul. Este o modalitate de plată rapidă şi eficientă.

Plata la bancomat (ATM-uri) - se pot achita aproape toate tipurile de facturi. Condiţia este ca tu să fii titularul unui card de debit în lei emis de băncile cu care furnizorul a încheiat un contract. Nu trebuie decât să găseşti un ATM şi să cunoşti numărul de cont şi numărul facturii. Chitanţa este apoi eliberată de bancomat. Este o modalitate de plată simplă şi rapidă, iar tu eviţi statul la cozi în faţa ghişeelor.

Cum poţi să uiţi de grija banilor pentru facturi

Indiferent ce metodă de plată alegi, trebuie să te asiguri că ai bani în cont sau în portofel pentru facturi. Pentru aceasta, fie îţi administrezi cu grijă bugetul existent, fie faci în aşa fel încât să încasezi nişte sume suplimentare. Pentru a doua variantă, poţi, de exemplu, să profiţi de oferta Millennium Bank valabilă în această perioadă. Oricine îşi deschide un Cont de salariu la Millennium Bank până la 31 martie intră în tragerea la sorţi şi poate câştiga plata facturilor lunare la utilităţi în valoare de până la 1.000 de lei! Practic, dacă te numeri printre câştigători, vei avea şi facturile plătite, şi bani economisiţi.

Contul de salariu este oferit gratuit de Millennium Bank persoanelor fizice care îşi transferă venitul lunar la bancă. Pentru a deschide contul, este suficientă o simplă cerere însoţită de o copie după buletin, fără a fi necesară o sumă minimă la deschidere. Câştigi şi bani în plus

Până pe 31 martie 2014, Millennium Bank desfăşoară o campanie prin care oferă un bonus de până la 600 de lei persoanelor care devin clienţi şi îşi deschid un Cont de salariu. Bonusul este calculat în funcţie de salariu.

În plus, oricine îşi deschide contul până la 31 martie intră în tragerea la sorţi şi poate câştiga plata facturilor lunare. Banca oferă premii constând în contravaloarea facturilor la utilităţi de până la 1.000 de lei!

Pe lângă faptul că acest cont nu costă, el aduce bani înapoi, prin cardul de salariu, care se numeşte „Cardul cu Bani Înapoi". Acesta returnează până la 100 de lei lunar din cumpărăturile făcute cu cardul la supermarketuri, benzinării, librării, florării şi cinematografe din România. Banii intră automat în contul de salariu luna următoare.

Dar avantajele nu se opresc aici. Contul oferă acces gratuit la serviciile Internet Banking şi Call Center, prin care, practic, clienţii au la dispoziţie oricând o sucursală a băncii. Pentru că pot face plăţi, deschide depozite, plăti ratele la credit - orice fel de operaţiune - oricând şi de oriunde, doar intrând pe Internet Banking sau sunând la Call Center.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net