Vrei un credit de nevoi personale în lei? Uite cu cât au scăzut costurile!

Ultima actualizare:

    BCR a redus  dobânzile
BCR a redus dobânzile

Câteva bănci au decis să revină asupra costurilor practicate la creditele de nevoi personale în lei. Costurile coboară ca urmare a eliminării comisioanelor sau scăderii dobânzii. Specialiştii conso.ro ne spun care sunt instituţiile financiare care au scăzut costurile.

BCR a redus dobânzile

BCR a redus din nou dobânzile, de data aceasta cu 0,6 puncte procentuale. Rata dobânzii este stabilită în funcţie de profilul de risc al clienţilor şi porneşte de la un nivel de 8% pentru o perioadă de creditare de maximum trei ani.

Nivelul maxim al dobânzii poate atinge însă 20%, iar printre factorii care o influenţează se numără modul de încasare a venitului, istoricul cu banca, comportamentul de plată anterior etc.

BCR a redus şi rata dobânzii cu 1,25 puncte procentuale la creditele de nevoi personale cu ipotecă. Rata dobânzii este fixă pe 5 ani, fiind de 5,75% pentru clienţii care îşi încasează venitul la bancă.

Pentru persoanele care îşi refinanţează un împrumut obţinut în vechile condiţii de creditare, perioada de rambursare poate ajunge până la 25 de ani. După primii cinci ani, rata dobânzii devine variabilă şi este formată dintr-o marjă de 2,5 puncte procentuale peste Robor la 6 luni. Pentru clienţii care nu-şi încasează venitul la BCR, rata dobânzii este cu 0,5% mai mare. Suma împrumutată nu poate depăşi 75% din valoarea imobilului.

UniCredit, dobânzi mici şi comisioane zero

UniCredit Ţiriac Bank este o altă bancă ce practică costuri mai mici la finanţarea în lei, aceasta reducând încă o dată dobânda în cadrul ofertei creditelor fără nici un comision de analiză dosar sau de administrare. În acest sens, banca a redus cu până la două puncte procentuale rata de dobândă fixă, astfel că împrumuturile cu o valoare între 6.000 şi 90.000 lei sunt acordate la o dobândă de 13,8%, iar cele de până în 6.000 lei - la o dobândă de 17,5%.

Promoţii la CEC Bank

CEC Bank, pe de altă parte, a lansat o promoţie valabilă până la sfârşitul lunii mai 2014, prin care a eliminat comisionul de analiză dar şi comisionul de administrare lunară concomitent cu majorarea marjei fixe de dobândă peste Robor cu un punct procentual.

Fără comision la BRD până la sfârşitul lunii

BRD oferă credite la un cost redus în continuare, prelungind cu încă o lună, până la sfârşitul lui martie, promoţia prin care nu percepe nici un comision adiţional la creditele de consum. Rata dobânzii standard este de 10%, iar în cazul în care se deschide un cont de salariu, aceasta scade până la 8,9%.

Raiffeisen Bank a scăzut dobânzile fixe

Raiffeisen Bank a lansat recent o campanie promoţională la creditele pentru nevoi personale în lei, scăzând dobânzile fixe cu 3,25%. Dobânda fixă coboară astfel la niveluri cuprinse între 9,75% şi 13,75%, în funcţie de valoarea acordată. Dobânda variabilă, pe de altă parte, a rămas neschimbată şi cuprinde o marjă fixă peste robor la 6 luni între 8,5% şi 12,5%. Cei care optează pentru încasarea salariului prin bancă beneficiază de o reducere de un punct procentual din nivelul dobânzii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
weekend distractie jpeg
nava scufundata jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net