Oribil! Şi-a omorât tatăl cu ciocanul. Mama criminalului a suferit trei fracturi craniene


    Aceasta e casa în care fiul şi-a atacat cu ferocitate părinţii
Aceasta e casa în care fiul şi-a atacat cu ferocitate părinţii

Episod sângeros în Maramureş! Un tânăr de 27 de ani, întors în ţară de numai câteva luni, şi-a ucis tatăl, duminică seară, cu mai multe lovituri de ciocan. Mama sa se află internată la spital cu multiple traumatisme craniene, în urma loviturilor în zona capului.

Scandal într-o locuinţă din Sighetu Marmaţiei! Speriaţi, vecinii au chemat poliţia, care a descoperit scene oribile. David Vasile Cristian, un tânăr de 27 de ani revenit în ţară de şase luni, le-a aplicat mai multe lovituri, cu un ciocan, părinţilor săi. Vecinii care au auzit ţipetele din gospodăria lor au alertat poliţia. Părinţii tânărului care a muncit în Anglia au fost transportaţi de urgenţă la spital. În urma loviturilor primite, bărbatul de 64 de ani a decedat, iar femeia, în vârstă de 62 de ani, se află în stare gravă la spitalul din Baia Mare.

“O s-o operăm”

„Este conştientă, are trei fracturi craniene  prin lovitură cu un corp dur. Nu pot spune dacă este topor, ciocan sau altceva, dar sunt trei fracturi craniene care trebuie rezolvate neurochirurgical. Nu este o urgenţă absolută, pacienta va fi pregătită şi în momentul în care considerăm că putem face intervenţia fără riscuri majore, o s-o operăm”, explică medicul neurochirurg Vasile Pop, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare.

Expertiză psihiatrică

Tânărul a fost reţinut şi urmează să fie suspus unui examen psihiatric, pentru a se stabili dacă avea discernământ în momentul în care a comis fapta. De asemenea, se va constata dacă era sub influenţa alcoolului ori a substanţelor interzise. Vecinii spun despre el că avea un comportament ce denotă anumite afecţiuni psihice.Potrivit anchetatorilor care au administrat probele, duminică, în jurul orei 16.00, în timp ce afla acasă, unde locuia cu părinţii lui, tânărul ”a aplicat numeroase lovituri cu un ciocan în zona capului, atât victimei D.I., cât şi persoanei vătămate D.M., acţiuni care au avut drept urmare moartea victimei şi punerea în primejdie a vieţii persoanei vătămate. Întrucât a existat îndoială cu privire la discernământul suspectului David Vasile Cristian, în cauză s-a dispus expertizarea medico-legală psihiatrică a acestuia. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii penale în cauză”.   

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
cub vali vijelie png
vedete jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
maxresdefault jpg
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg