(P) De ce apar pierderile de auz si ce solutii exista?

Ultima actualizare:

V-ati intrebat vreodata de ce apar pierderile de auz si cum se manifesta? Ce solutii exista si in ce masura va pot afecta acestea viata si activitatile dvs. zilnice?

Audionova este alaturi de dvs de 15 ani, si va ofera raspunsuri la toate intrebarile legate de pierderile de auz. In luna iunie,  am lansat in Romania cel mai inteligent aparat auditiv din lume , in luna august am avut promotii extraordinare la aparatele auditive , iar toamna continuam sa va surprindem si sa fim in continuare alaturi de dvs. pentru a va oferi cele mai performante solutii de auz din Romania.

Totusi, multi dintre pacientii nostri s-au intrebat de ce apar pierderile de auz? O intrebare pe cat de fireasca, pe atat de necesara.

Pentru a intelege de unde provin scaderile de auz, in prima faza cel mai important lucru este sa aflam ce este auzul?

Auzul este un proces complex prin care undele determina vibrarea membranei timpanului si, prin intermediul osisoarelor din urechea medie, vibratia este transmisa prin fereastra ovala spre lichidele de la nivelul urechii interne, acolo unde este transformata de catre celulele receptoare care sunt dotate cu cili, in influx electric si apoi este condusa catre creier prin intermediul nervului auditiv.

Multe persoane sufera de probleme de auz, acest tip de afectiune aflandu-se in crestere, mai ales ca este una dintre problemele de sanatate neglijate.

Cauzele problemelor de auz

Procesul pierderii auzului poate fi afectat la diferite niveluri si din mai multe cauze. Dintre acestea mentionam: presbiacuzia, bolile cronice ale urechii, infectiile intercurente, bolile de sistem cu afectare otica, traumatismele, intoxicatiile, tumorile, sindroamele genetice, toate conducand catre scaderea auzului, intr-o masura mai mica sau mai mare.

Otoscleroza

Una dintre cele mai frecvente boli care determina probleme de auz este otoscreloza, o boala cu transmitere genetica caracterizata prin aparitia unei calcificari in zona ferestrei ovale ce are ca efect impiedicarea transmisiei sunetelor de la timpan catre urechea interna. Aceasta boala apare, in general, la varsta maturitatii si determina scaderea progresiva a auzului, afectand ambele urechi. Afectiunea se manifesta pe parcursul a cinci-zece ani de zile si poate conduce la hipoacuzia de transmisie cat si la acufene.

Zgomotele

O alta cauza ce poate determina probleme de auz este zgomotul. Aceasta cauza determina lezarea celulelor ciliate din urechea interna. Expunerea la un traumatism sonor izolat, asa cum este o seara petrecuta intr-o locatie cu muzica ascultata la volum mare, poate conduce catre o comotie a celulelor receptoare, cu revenirea la normal a auzului dupa cateva ore sau zile.

Femeile care lucreaza mereu intr-un mediu poluat sonor, fabrici de confectii sau tesatorii, sunt afectate definitiv. In aceste cazuri, se impune intreruperea expunerii ori purtarea de antifoane (casti speciale care izoleaza fonic).

Cum imi dau seama daca am o pierdere auditiva?

In momentul in care constatati ca nu mai auziti bine si clar stirile si emisiunile preferate la TV, cand nu mai auziti ce discuta cu dvs. membrii familiei, cand mergeti pe strada si nu auziti zgomotele din jur sau masinile care trec pe langa dvs.

Acestea sunt primele semne ale aparitiei scaderilor de auz!

Ce solutii exista?

poza4 0 jpeg

Audionova va ofera solutii eficiente si durabile- aparate auditive personalizate si de ultima generatie, accesibile tuturor!

Ce este un aparat auditiv?

In cabinetele Audionova, gasiti o gama variata cu cele mai inovative si performante aparate auditive provenind de la cei mai prestigiosi producatori de proteze auditive din lume. Mai jos veti gasi informatii despre cele trei tipuri estetice de aparate auditive alaturi de tipurile si gradele de hipoacuzii pentru care se utilizeaza.Tehnologia digitala a aparatelor auditive se clasifica in trei tipuri principale: invizibil IIC ( in conduct), in spatele urechii – retroauricular(BTE) si in ureche (ITE). Toate acestea sunt disponibile intr-o varietate de stiluri, culori si marimi.

poza5 0 jpeg

Cei mai importanti factori in alegerea aparatelor auditive care se potrivesc nevoilor tale de auz sunt: rezultatele testului de auz ( tipul si gradul hipoacuziei), stilul tau de viata, preferinta pentru un anumit tip de aparat auditiv, dar si nivelul tau de dexteritate.

Bazandu-ne pe aceste patru elemente cheie , specialistii nostri va vor recomanda aparatele auditive care sunt cele mai “apropiate” nevoilor dvs. si care sunt gata sa va satisfaca cele mai exigente nevoi de auz astfel incat sa va simtiti in fiecare zi mai increzatori si plini de viata.100 % profesionalism si pasiune pentru a va reda auzul!

Venim in intampinarea dvs cu servicii profesionale , iar specialistii nostrii va vor asigura:

- tot suportul si atentia necesara pe tot parcursul protezarii auditive- raspunsuri la toate intrebarile si nelamuririle tale in ceea ce priveste pierderea ta de auz- pasiune si implicare in tot ce ceea ce te preocupa- consiliere in vederea alegerii celor mai potrivite proteze auditive- personalizarea aparatelor tale auditive pentru un auz perfect

Specialistii nostri va ofera oportunitatea testarii auzului dvs. in centre specializate cu aparatura de ultima generatie si va asigura tot suportul necesar!

La Audionova, toate aparatele auditive sunt personalizate , iar preturile depind doar de caracteristicile aparatelor si nu de marime, astfel incat dvs. puteti alege tipul de aparat care vi se potriveste.

In aceasta toamna te asteptam intr-unul din cele 42 de centre specializate cu numeroase oferte si promotii special create pt dvs.:

- Testarea gratuita a auzului dvs!- Proba cu diverse modele de aparate auditive- Consiliere profesionala pe tot parcursul- Aparate auditive gratuite- compensate prin Casa de Asigurari de sanatate- 2 ani de garantie pentru orice model de aparat auditive- 10 % reducere pentru protezare bilaterala- Asistenta service pentru aparate auditive- Testarea on-line a auzului dvs.!- Testarea auzului copilului dvs la doar 4 zile de la nastere prin centrele specializate de testare a nou-nascutilor si copiilor

Acestea sunt doar cateva dintre ofertele si promotiile noastre pentru proteze auditive.

Audionova este alaturi de dvs prin devotamentul si pasiunea pentru a va reda auzul.

De 15 ani, suntem lideri de piata si continuam sa va ajutam in gasirea celor mai eficiente solutii de auz pentru dvs.!

simeon stalpnicul png

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta online pe www.audionova.ro, la nr de tel 021.211.11.10  sau la unul din centrele noastre : http://audionova.ro/contact/ , pe facebook: https://ro-ro.facebook.com/AudionovaRomania.

Material Publicitar

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
cartierul justitiei jpg
raisi elicopter prabusit jpg
tuneluri autostrada jpg
doctorul mircea beuran jpeg
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net