Panică într-un bloc din Timișoara! Zeci de locatari au fugit îngroziți, după ce au simțit că se sufocă în apartamente

Locatarii unui bloc din Timişoara au sunat la numărul de urgenţe 112, după ce au simţit un miros înţepător pe casa scării. Medicii ajunși la faţa locului au evaluat două femei care se simţeau rău. Totul s-ar fi întâmplat din cauza unui vecin care ar fi dat cu spray împotriva ploșnițelor.

Locatarii din Timișoara au sunat la 112 Foto: Shutterstock
Locatarii din Timișoara au sunat la 112 Foto: Shutterstock

Oamenii au simțit că se sufocă în locuințe

Alarma s-a dat seara trecută, în jurul orei 18, atunci când locatarii blocului au simţit că se sufocă în propriile locuinţe. Rând pe rând, apartamentele au fost învăluite de un miros înţepător, iar oamenii au început să tuşească. Îngroziţi, au încercat să fugă, scrie Observatornews.ro.

Primii care au sesizat pericolul, au fost cei aflaţi la etajele inferioare ale blocului, acolo unde gazul toxic se simţea cel mai tare. Oamenii au încercat să deschidă geamurile, însă mirosul sufocant nu a dispărut. „Pe ele le-am văzut tuşind şi că nu mai pot, şi strigau", a declarat președinta de bloc. 

De vină ar fi un vecin care a dat cu spray împotriva ploșnițelor

Locatarii spun că, de vină pentru situaţie ar fi un vecin de la etajul 1, care ar fi dat cu un spray împotriva ploşniţelor, însă bărbatul negă acuzaţiile.

Două femei au avut nevoie de ajutorul medicilor, după ce au acuzat stări de rău şi ameţeală. Un echipaj CBRN a sosit imediat la faţa locului pentru măsurători, însă nu s-a depistat nicio substanţă toxică.

Dezinsecție mortală în Timișoara

 În 2019, doi copii şi o femeie au murit la scurt timp după ce în blocul în care locuiau a avut loc o dezinsecţie. Unul dintre copiii care au încetat din viaţă avea doar nouă zile. Alți doi copii și trei adulți, din acelaşi bloc, au ajuns de urgenţă la spital.

Reprezentanții ISU Timiș susțineau pe atunci că specialiștii au depistat prezența unei substanțe neurotoxice la etajele trei și patru ale blocului din Timișoara în care s-au înregistrat trei decese, după ce în urma cu o săptămână s-ar fi făcut o acțiune de dezinsecție și deratizare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net