Când încep lucrările la Pasajul Unirii? Traficul va fi afectat 3 luni de zile

A fost anun╚Ťat─â data c├ónd se va ├«nchide Pasajul Unirii. Lucr─ârile de consolidare vor dura circa 3 luni, iar traficul din Capital─â va fi dat ╚Öi mai r─âu peste cap.

pasajul unirii jpeg
Încep lucrările la Pasajul Unirii din Capitală

Lucr─ârile de refacere a pasajului rutier de la Pia┼úa Unirii vor ├«ncepe ├«n jurul datei de 20 iunie, ÔÇ×adic─â dup─â ce ╚Öcolile ╚Öi gr─âdini╚Ťele ├«╚Öi ├«nchid activitateaÔÇŁ, a anun┼úat primarul Sectorului 4, Daniel B─âlu┼ú─â, joi, ├«ntr-o conferin┼ú─â de pres─â.

ÔÇ×Depunem toate eforturile - ┼či sunt convins c─â vom reu┼či acest lucru - s─â finaliz─âm p├ón─â la data de 1 septembrie, astfel ├«nc├ót deranjul pe care-l cre─âm s─â fie redus la minim ┼či s─â profit─âm de perioada verii, ├«n care traficul este u┼čor redus ├«n Bucure┼čti.

(...)Estim─âm c─â vom opri circula┼úia undeva ├«n jurul datei de 20 iunie, astfel ├«nc├ót pe parcursul verii, p├ón─â la ├«nceperea ┼čcolii, s─â putem realiza integral aceste m─âsuri de punere ├«n siguran┼ú─â", a declarat Daniel B─âlu┼ú─â, citat de Agerpres.

Lucr─ârile la Pasajul Unirii vor ├«ncepe pe 20 iunie ╚Öi se vor termina ÔÇ×p├ón─â c├ónd va ├«ncepe noul an ╚ÖcolarÔÇŁ

Zilnic, 60.000 de mii de ma╚Öini traversez─â Pasajul Unirii. Din p─âcate, pasajul se afl─â ├«ntr-o stare avansat─â de degradare ╚Öi prezint─â deficien╚Ťe serioase la structura de rezisten╚Ť─â. Primarul Sectorului 4 a precizat c─â aceaste repara╚Ťii demarate ├«n ÔÇ×regim de urgen╚Ť─âÔÇŁ reprezint─â cea mai ampl─â lucrare de acest fel implementat─â ├«n ultimii 50 de ani ├«n Bucure╚Öti.

ÔÇ×Trebuie luate m─âsuri de punere ├«n siguran╚Ť─â a plafonului acestui pasaj, pentru a evita c─âderea buc─â╚Ťilor de tencuial─â peste ma╚ÖiniÔÇŁ, a precizat edilul.

├Än plus, pe l├óng─â activit─â╚Ťile specifice de consolidare, va fi separat fluxul de circula╚Ťie pentru motocicli╚Öti de cel rutier ╚Öi se va monta ╚Öi un sistem de ventila╚Ťie al pasajului, astfel ├«nc├ót aerul ├«nchis de aici s─â nu mai afecteze s─ân─âtatea oamenilor, a transmis Daniel B─âlu╚Ť─â.

├Än paralel cu lucr─ârile de la Pasajul Unirii se face expertiza ╚Öi la Plan╚Öeul Unirii, podul ce acoper─â albia r├óului D├ómbovi╚Ťa. Potrivit exper╚Ťilor, acesta are, de asemenea, nevoie urgent─â de interven╚Ťii asupra structurii de rezisten╚Ť─â. Expertiza va dura ├«n jur de 12-18 luni.

Pasajul Unirii este un punct vital al traficului din București. El a fost construit în anii 1986-1987. Are o lungime de aproximativ 800 de metri și două benzi de circulaţie pe fiecare sens.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google News, Facebook ╚Öi Instagram!

matteo jpg
harta ANM 6 iulie 2022 jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
Monica Tatoiu
BeFunky collage (2) jpg
andreea banica22 png
emil rengle
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Smartphone Apple iPhone 13 FOTO Shutterstock
pahare   nunta   wine g2eb1bccbb 1280 jpg
viorel hrebenciuc jpeg
Kate Middleton ┼či Prin┼úul William
sf cuv sisoe cel mare sf mc lucia din roma 148107 jpg
woman 2566854 1920 jpg