Peste 1.000 de oameni, la „Marșul chitarelor”, în memoria victimelor din Colectiv

Ultima actualizare:

    A fost organizat un "Marș al chitarelor", în memoria victimelor din ColectivFoto: Elena Stolerciuc/Adevărul
A fost organizat un "Marș al chitarelor", în memoria victimelor din ColectivFoto: Elena Stolerciuc/Adevărul

În memoria victimelor din incendiul din clubul Colectiv și a conștientizării faptelor de corupție, Asociația Colectiv a organizat un „Marș al citarelor” în Capitală, în Piața Bucur. Mai multe persoane, printre care părinți ai victimelor, s-au adunat și au pornit în marș, către locul stabilit.

UPDATE 20.24: Peste 1.000 de oameni, la "MArșul chitarelor", precizează Digi 24.

La ora 19.10, în jur de 300 de persoane s-au strâns în Piața Unirii. Unii participanți poartă tricouri pe care sunt imprimate chipurile victimelor tragediei din Colectiv, informează Adevărul.ro.

Eugen Iancu, președintele Asociașiei Colectiv GTG 3010, asociația care a organizat „Marșul chitarelor”, a declarat pentru News.ro că bucureștenii sunt așteptați să participe la adunare și cu instrumente muzicale, pentru a cânta în jurul monumentului din Piața Bucur, la ora 22.33. au fost stabilite trei piese care vor fi cântate: „Back to life” (Goodbye to Gravity), „Exercițiu” (Valeriu Sterian) și „Vinovații fără vină” (Pasărea Colibri).

”Ne strângem acolo la Colectiv, i-am invitat să vină cu chitare, pentru a crea un moment. Nimic special, pur şi simplu ne întâlnim acolo. Se aprinde o lumânare, se pune o floare, fiecare ce simte. Nu e nimic impus. Noi aşa am făcut invitaţia, să vină cine poate, cine ştie, cu o chitară, am fixat şi trei cântece. O să încercăm să facem şi un flashmob. Sunt cântece uşoare”, a declarat Eugen Iancu.

image
image
image
image
image
image
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net