Petrecere cu sute de oameni în Herăstrău aseară! Aglomerație mare și terase care par a fi deschise VIDEO

image
Tinerii au petrecut în Herăstrău, în a doua zi de relaxareFoto: Realitatea TV

Imagini șocante surprinse în Herăstrău, sâmbătă seară (16 mai), în a doua zi de relaxare. Starea de alertă pare să fi fost înțeleasă greșit de zeci de tineri care au venit la ceea ce pare a fi o petrecere. A fost îmbulzeală mare și unele terase au părut a fi deschise, deși autoritățile au anunțat că acestea rămân închise deocamdată.

Inconștiența atinge cote maxime! Zeci de oameni s-au înghesuit la cozi în fața unor terase care par deschise în sistem „take to go”, adică o tejghea care doar servește clienții, iar aceștia teroretic nu rămân acolo pentru a consuma ce au cumpărat, potrivit Digi24. Cu toate acestea, la terase erau scaune și mese, iar tinerii au stat acolo și au mâncat și socializat. Există suspiciuni că terasele au fost deschise ilegal.

Oamenii s-au îmbrățișat, s-au întâlnit în grupuri mari și puțini au purtat mască.  Pe Facebook și pe Instagram au circulat imagini potrivit cărora, pe o alee din parcul Herăstrău, un DJ a mixat muzică și sute de oameni s-au strâns să danseze.

Cum au reacționat autoritățile după petrecerea din Herăstrău

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a declarat că vina aparține exclusiv proprietarilor de terase din zonă, pe care i-a numit „șpăgari” și „jupâni”, care au influență asupra autorităților pentru că de-a lungul anilor „au dat să mănânce o masă unor procurori sau polițiști”.

Aurelian Bădulescu a promis că de duminică dimineață o să instituie controale și o să retragă toate autorizațiile.

„Trebuiau să aibă bunul simț să-și țină vesela și mesele puse deoparte. (...) Se consideră niște oameni care au influență asupra autorităților, dar vă garantez eu că n-o să mai aibă de mâine, că le retrag toate autorizațiile. Dacă n-ai autorizație de 30 de ani și ai terasa acolo, ce ești? Ești gâdea, ești jupân!”, a precizat Aurelian Bădulescu pentru Digi24.

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
kate middleton
colaj mormant elisabeta a II-a
image png
cub anca pandrea png
Melania şi Donald Trump
hot mascat jpeg
Oana Ionita in spital  jpg
Zalomir3 jpg
Rusi mobilizati FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
Melania şi Donald Trump
poluare matasari Foto
michelle si barack obama
kate middleton
dureri menstruale
Prinţul Charles şi Camilla au participat la un festival bavarez şi au ciocnit o halbă de bere în onoarea celui mai nou membru al familiei, Archie Harrison  jpeg