Pilotul Titi Aur, internat în spital cu Covid-19. "Pentru mine, verdictul a fost mai greu"


    Titi Aurfoto: Click!
Titi Aurfoto: Click!

Pilotul Titi Aur a fost testat pozitiv la SARS-CoV-2 şi se află internat în Spitalul suport COVID-19 ''Elena Beldiman'' din Bârlad, oraşul său natal. Titi Aur a povestit pe Facebook despre această experiență și a mulțumit cadrelor medicale pentru grijă și profesionalism.

"Cunosc spitalul din Bârlad din copilărie, am intrat de multe zeci de ori, având persoane dragi inernate. În ultimul an spitalul „Elena Beldiman” a fost desemnat Spital Covid. Ce a însemnat asta? În prima faza..... Panică. Pe urmă întrebarea: și ce trebuie să facem acum? Și imediat a venit răspunsul: Tot personalul indiferent de specialitate: lnterne, chirurgie, ortopedie, cardiologie, se va ocupa doar de pacienți covid. S-au creat circuite speciale, s-au adus containere și imediat a început treaba. Au fost multe comentarii pentru că Bârladul a rămas fără principalul spital și pacienții noncovid trebuie duși la Vaslui, dar lucrurile și-au urmat cursul.

Titi Aur: "Senzație de oboseală, friguri și o ușoară tuse"

Duminică 28 martie eram acasă, la Bârlad, și având câteva reacții ciudate: senzație de oboseală, friguri și o ușoară tuse, am venit și am făcut un test. Rezultatul: Evident pozitiv. Oricât de puternic ești sau crezi că ești, când se confirmă că ești infectat cu acest nenorocit de virus, încep să se schimbe un pic valorile în cap. Nu-ți mai dorești milionul de euro ci ai vrea sănătate, începi să accepți că firmele pot funcționa și doar cu colegii tăi, te gândești dacă ai stat suficient cu familia etc. Dar înainte de a se instala panica, se implică ei, ”ÎNGERII DE LA BÂRLAD”. De ce le spun așa? Nu doar pentru că sunt toți la fel, albi din cap până-n picioare: medici, asistenți, personalul de la curtenie, recepție, etc,dar sunt de o bunătate extraordinară și explică ficarui pacient că nimic nu e obligatoriu, dar că e mai bine așa sau așa, pentu aprox 85% recomandare este să stea sub tratament acasă, dar pentru 15% trebuie internare.Pentru mine verdictul a fost mai greu pentru că sunt în cei 15% internați, dar în spital este foarte curat, renovat, nu mai are nicio legătură cu vechiul spital însă cel mai important este comportamentul personalului: EXCEPȚIONAL!", a scris Titi Aur pe Facebook, într-o amplă postare.

Citește și:

10 vedete care au trecut prin experiența Covid-19. Povești, detalii și mesaje emoționante

Viața vedetelor, pusă în pericol de COVID-19. Lista celor care au fost infectate. Povești și declarații cutremurătoare

cub lia bugnar theo rose png
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
serial wednesday jpg
cub Kirstie Alley
alin oprea logodna medana 4 jpg
cub emma corrin png
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
concediu ingrijirea copilului jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
elena si nicolae ceausescu jpg
Stamford Santa Fun Run strânge bani pentru cauze nobile jpg
romania spatiul schengen parlamentul european jpeg
Importăm petrol din alte țări jpg
FotoJet jpg
Top 20 cele mai bune gadgeturi pe care le poți oferi cadou, sursă foto: Pixabay