Piromanul de la Palatul Parlamentului a fost prins de Poliție într-un hotel din București. Ce fel de probleme susține că are

Marți seară, suspectul implicat în atacul de la Palatul Parlamentului a fost prins într-un hotel din București. Conform surselor, bărbatul are un istoric medical care include depresie și a avut probleme cu legea și în trecut.

Marți seară, suspectul implicat în atacul de la Palatul Parlamentului a fost prins într-un hotel
Marți seară, suspectul implicat în atacul de la Palatul Parlamentului a fost prins într-un hotel

UPDATE 22:30: Suspectul a fost prins de polițiștii de la Secția 11 din Capitală, potrivit surselor Adevarul. 

Acesta se află acum în custodia poliției și va fi transportat la secția de poliție pentru a fi audiat. Scopul audierii este de a stabili motivele care l-au determinat să comită atacul. Bărbatul a fost localizat la o unitate de cazare din București, iar autoritățile urmează să stabilească întregul său traseu.

UPDATE: Potrivit unor surse din cadrul Poliției, deși suspectul a fost identificat, nu a fost găsit imediat, în ciuda căutărilor desfășurate la toate adresele cunoscute.

Bărbatul are un istoric de depresie și, anterior, a avut probleme cu legea în Italia, unde a fost implicat într-un incident legat de conducerea sub influența alcoolului și a substanțelor interzise, alături de o parteneră de viață.

Ce armă a folosit atacatorul de la Parlament

În legătură cu atacul asupra Palatului Parlamentului, se pare că individul a folosit o sticlă de lapte pentru a transporta substanța inflamabilă pe care a utilizat-o pentru a provoca incendiul.

În prezent, autoritățile audiază mai mulți martori pentru a obține informații suplimentare despre incident.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Poliția a făcut publică fotografia presupusului atacator și solicită ajutorul cetățenilor. Cei care îl recunosc sau îl văd sunt rugați să contacteze numărul de urgență 112.

Incendiul a fost raportat marți după-amiază la Palatul Parlamentului. Zona de la parter, destinată vizitatorilor, a fost evacuată. Bărbatul suspectat a fost acuzat de incendierea magazinului de suveniruri.

Președintele Camerei Deputaților, Daniel Suciu, a confirmat că un individ neidentificat a folosit benzină pentru a incendia o parte a Parlamentului, iar o angajată a suferit un atac de panică ca urmare a incidentului. În timpul incendiului, aproximativ 300 de persoane aflate în încăperea destinată vizitatorilor au fost evacuate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
executie ceausescu jpg
femeie ceai raceala jpg
roman in germania terorizat de conationali jpg
2 regele carol al doilea jpg jpeg
casa verde jpg
accident bucuresti jpg
Stațiunile din județul Brașov rămân în topul preferințelor românilor FOTO Poiana Brașov
image
actualitate.net
image
actualitate.net