Plăteşti impozitele cu cardul, primeşti bani înapoi

Ultima actualizare:

    Cardul bancar vă poate aduce bonusuri de până la 250 de lei
Cardul bancar vă poate aduce bonusuri de până la 250 de lei

Plata impozitelor şi taxelor locale intră într-o nouă eră. Cea a recompenselor financiare pentru cei care aleg să le achite cu cardul bancar. În perioada 2 ianuarie-31 martie 2012, 1.500 de bucureşteni din sectorul 4 vor avea şansa să primească înapoi până la 250 de lei din valoarea impozitului, dacă aleg această metodă de plată.

Orice bucureştean din această zonă a Capitalei care îşi plăteşte dările locale folosind cardul bancar, prin POS, ori on-line intră în această tombolă. Norocoşii vor fi stabiliţi prin tragere la sorţi, lunar, în primele zece zile ale lunii următoare plăţii. Ei vor fi anunţaţi de banca emitentă a cardului VISA, iar premiile în bani vor fi virate direct în contul participanţilor, în termen de zece zile de la efectuarea extragerii.

Nu mai puţin de 1.500 de bucureşteni vor primi contravaloarea impozitului (pe casă, teren, maşină etc), însă valoarea lui nu poate depăşi 250 de lei.Pentru a participa la această campanie, bucureştenii din sectorul 4 trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani împliniţi până la data de 2 ianuarie 2012, să fie titularii unor carduri VISA, emise de orice bancă, indiferent de moneda cardului şi să achite impozitele, on-line sau prin POS, în perioada 2 ianuarie-31 martie 2012.

Primăria sectorului 4 a luat decizia să stimuleze în acest fel plata impozitelor cu cardul pentru al doilea an consecutiv. De la începutul anului şi până acum, autorităţile locale au încasat 264.747 de lei de la cetăţenii care au ales modalităţile moderne de plată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net