Platforma BitMahavi – siguranță și comisioane avantajoase

Ultima actualizare:

Decizia de a alege ce platformă să folosim pentru a tranzacționa criptomonede nu este deloc ușoară. Există numeroase platforme de tranzacționare, fiecare cu avantajele și limitările lor. Toate au anumite caracteristici generale și toate își doresc să vină cu aspecte care să le facă mai atractive pentru anumite tipuri de clienți. Însă, în cele mai multe cazuri doi factori sunt de cea mai mare relevanță – siguranța pe care acesta o oferă utilizatorilor și nivelul comisioanelor. Fiind vorba despre un domeniu care se bucură de un interes din ce în ce mai mare și care cunoaște o dinamică accentuată, tranzacționarea cu criptomonede se bucură de un real succes și în țara noastră. Astfel se face că la ora actuală sunt disponibile și pe piața din România platforme adaptate, cu funcții special create pentru a servi interselor și nevoilor traderilor naționali.

Platforma BitMahavi este una dintre cele mai promițătoare soluții de accesibilitate și siguranță, disponibile în clipa de față pe piața tranzacțiilor cu criptomonede din țara noastră. Aceasta este o platformă de live trading, unde puteţi cumpăra sau vinde cele mai populare criptomone de la ora actuală, respectiv Bitcoin, Ethereum și Litecoin. Interfața este prietenoasă, instrumentele de analiză și evaluare sunt practice, graficele ce pot fi realizate sunt utile. Însă aspectele care merită  o atenție deosebită sunt rata de schimb avantajoasă și comisionele mici practicate.

Cunoscând foarte bine exigențele clienților locale, scopul principal al acestei platforme este acela de a oferi oricărui trader începător sau avansat un acces cât mai simplu, rapid, legal și sigur pe piața de tranzacționare criptomonede.

Care sunt elementele de siguranță disponibile pentru tranzacționarea de criptomonede?

Tranzacționarea cu criptomonede nu se deosebește foarte mult de tranzacționarea cu valute tradiționale, numită Forex.  Piața este reglată de aceleași mecanisme ale cererii și ofertei și poate suferi modificări bruște fără motive evidente sau datorită unor informații legate de recunoșterea sau respingera aceptării lor.

Există și diferențe semnificative, printre care cele mai importante țin de felul în care sunt concepute aceste monede și de elementele de siguranță inerente. În cazul criptomonedelor fiind vorba de monede în totalitate virtuale, care nu au niciun corespondent în realitate, toată forța se concentrază pe construcția siguranței lor.

La ora actuală există peste 100 de criptomonede, ficare dintre ele venind cu propriul sistem de securitate și cu propria modalitate de înregistrare a datelor tranzacțiilor! Cele mai vândute și cumpărate cripromonede sunt Bitcoin, Ethereum și Litecoin, fiecare venind cu propriul sistem de securitate dezvoltat, actualizat și îmbunătățit în permanență de creatorii fiecăreia dintre ele. În funcție de moneda virtuală aleasă spre tranzacționare, de portofelul digital și de cheile publică și privată, uneori este nevoie de descărcarea întregul blockchain, alteori este nevoie doar de o parte a accestuia. Acest aspect va influența întotdeauna viteza tranzacțiilor.

Oricare ar fi modalitatea de tranzacționare agreată de cratorii monedelor sau de administratorii anumitor platforme, aceste trebuie să fie întotdeauna protejate de atacurile de pe servere sau pentru operațiile efectuate offline. Fiecare dintre aceste norme de securitate trebuie să fie la fel de eficiente, indiferent de sistemul de operare folosit, dacă este Windows, Mac, Linux, iOS, Android sau de browser-ul de navigare ales.

Moneda de referință și cea mai tranzacționata a fost și rămâne Bitcoin, chiar dacă este una dintre criptomonedele la care tranzacțiile durează cel mai mult. Ea este și rămâne un element de bază și un  etalon pentru modalitățile de concepere a sistemului de securitate al oricări criptomonede.

O altă parte importantă de asigurare a securității revine administratorilor de platforme de tranzacționare cu criptomonede. Aceștia trebuie să dubleze securitatea oferită de cei care au conceput și au pus în circulație aceste criptomonede. Acestă securitate privește în mare măsură și prevenirea spălării de bani și autorizarea firmelor care au dreptul să creeze și să pună la dispoziția utilizatorilor platforme de tranzacționare.

Un alt element al garantării securității criptomonedelor se aflaă la deținătorii portofelelor electronice. Aceștia trebuie să nu dezvălui sub nicio formă date care le-ar putea cauza furtul sau tranzacționarea neautorizată sau detalii despre cheile private pe care le dețin.

Așadar siguranța tranzacțiilor este o misiune complexă, în care sunt implicați toți participanții la tranzacționare.  La fel de importană este securitatea oferită de creatorii monedelor, ca și cea de care trebuie să aibă grijă fiecare posesor de astfel de monede virtule.

De ce să alegați să tranzacționați pe platforma BitMahavi?

Grație simplității de folosire, interfeței prietenoase și comisioanelor transparente, această platformă de trading criptomonede se anunță a fi o platformă extrem de populară. Ea oferă tuturor utilizatorilor un mediu performant și securizat de efectuare a tuturor tranzacțiilor de cumpărare sau vindere a principalelor monede digitale, respectiv Bitcoin, Ethereum, Litecoin.

Datorită faptului că nu există o legislație UE de protejare a investitorului și tranzacționarea de criptomonede nu este controlată de niciun organism financiar internațional sau național, este foarte important să recurgeți de fiecare dată la o platformă care să vă garanteze condiții de siguranță maximă. Tocmai de aceea reputația, accesibilitatea și securitatea oferite sunt cel mai bun  motiv pentru a începe să tranzacționați prin intermediul acestei platforme.

Pentru a testa și a vă convinge de calitățile platformei accesați cu încredere Bitmahavi.com!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net