Ploaia face ravagii! Accidente în lanț


    Pe DN1 a avut loc primul accident
Pe DN1 a avut loc primul accident

Vremea urâtă i-a împins pe mulți șoferi să plece de acasă cu mașina. La primele ore ale dimineții a plouat în toată țara, inclusiv în Capitală, așa că accidentele s-au produs unul după altul.

Primul a avut loc, astăzi, în jurul orei 7.20, pe DN1. Un autoturism care venea dinspre București spre Ploiești a lovit un pieton pe trecerea din Corbeanca.

Omul a fost rănit ușor, dar a avut nevoie de îngrijiri medicale. Traficul s-a desfășurat pe o singură bandă, astfel că mașinile au format o coloană pe o distanță de 5 km.

La o oră distanță, în jurul orei 8.30, un alt eveniment rutier s-a produs în Capitală, pe Bd. C-tin Prezan, între Arcul de Triumf și Piața Charels de Gaulles.

„Patru autoturisme au fost implicate și o persoană a fost rănită. Un autotusrim a ieșit de pe os tradă laterală și la virajul la dreapta nu s-a asigurat, a lovit mașina din față apoi a fost lovit din spate de altul. Traficul este aglomerat și se circulă cu dirijare”, a declarat Ovidiu Munteanu, purtător de cuvânt la Brigada Rutieră.

După zece minute, la ora 8.40, polițiștii au fost solicitaţi să intervină la un accident produs pe strada Nicolae Iorga din municipiul Constanţa. La faţa locului a fost chemată şi Ambulanţa.

Sfaturi pe timp de vreme rea

Pe timp de ploaie, șoferii îi sfătuiesc pe șoferi să păstreze o distanță suficientă față de autovehiculul din față, astfel încât să poată opri în siguranță, în situația în care acesta încetinește sau oprește brusc.

Totodată, pietonilor li se recomandă să nu traverseze fără o asigurare temeinică, în  situația în care drumul pe care circulă are porțiuni acoperite cu apă.

FotoJet (4) jpg
Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
zodii care sunt vampiri energetici jpg
tanara dezbracata in pat jpg
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg
20431309 1868359380158355 1385536714054017005 n jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
ruxi jpg
danut panait factura (1) png
Doctori Bogdan si Andreea Prunaru Spital Mioveni foto Denis Grigorescu jpg
image
image
image
image
parada militara de 1 decembrie jpg
Cătină cu miere - beneficii pentru sănătate
raed arafat si klaus iohannis jpg
parada militara 1 decembrie jpg
simona gherghe jpg
Parada militară