Poftiți la gulaș și langoș delicioși!

simeon stalpnicul png

În acest weekend, centrul Capitalei va mirosi fabulos. Peste 35 de mici producători din Harghita vin la cea mai mare ediție a Târgului gastro-cultural Ozosep, în Grădina Verona.

S-au anunțat peste 35 de mici producători din județul Harghita și împrejurimi cu o gamă largă de produse de calitate, realizate din ingrediente naturale atent selecționate. La Ozosep iubitorii de mâncăruri delicioase și de calitate pot găsi de la brânzeturi speciale, preparate tradiționale din carne, siropuri și gemuri naturale, miere, pâine de casă, prăjituri, turtă dulce, kürtőskalács și lángos proaspăt, pălincă din fructe alese, ciocolată artizanală, până la pateu de bibilică, păstrăv afumat și multe altele. Ca de fiecare dată, vor fi prezenți și meșterii artizani cu jucării din lemn, articole din piele, lucrate manual, cosmetice naturale, obiecte din ceramică, decorațiuni de crăciun și alte lucruri frumoase, anunță organizatorii.

La Târgul Ozosep vizitatorii sunt așteptați la un gulaș fierbinte, acesta fiind specialitatea evenimentului, fiind pregătit pe loc de bucătari pricepuți. La această ediție, ceaunul uriaș va fi umplut de Chef Cătălin Jernoiu.

Evenimentul oferă o serie de programe pentru întreaga familie în decursul celor două zile, astfel, în ambele zile ale târgului, între orele 11-13 copii sunt așteptați la un atelier creativ, unde vor putea confecționa decorațiuni de Crăciun. Activitățile vor avea loc într-o zonă acoperită, pentru confortul celor mici. 

Click! spune

Sâmbătă, de la ora 14, va fi muzică bună, oferită de DJ Abasc.

Data: 10-11 decembrie 2016 (sâmbătă și duminică)

Program: între orele 10.00-18.00

Locație: Str. Pictor Arthur Verona nr.13-15, Grădina Verona (curtea librăriei Cărturești de pe Bdul. Magheru)

FotoJet (1) jpg
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
shutterstock 2097257428 jpg
elena gheorghe   familie jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
shutterstock 2097257428 jpg
moaste  sever gheorghe jpg
mititelu jr 4 jpg
calendar ortodox 2021 6 decembrie sf ierarh nicolae icoana de gabriel toma chituc jpeg