Poliţist arestat pentru că a vrut să violeze o secretară

image

Un om al legii a încercat să violeze o angajată a unui notariat din centrul Capitalei. Un subofiţer la Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a fost însă prins şi, apoi, arestat. În plus, el a fost trecut în rezervă.

În vârstă de 37 de ani, poliţistul lucra la MAI din anul 2002. El era dispecer în cadrul instituţiei şi fusese angajat "din sursă externă", au declarat, pentru Mediafax, surse din Poliţie. Părea un tip normal. Până săptămâna trecută, când, după orele de program, potrivit aceloraşi surse, bărbatul a mers la un notariat de pe Calea Victoriei şi a încercat s-o violeze pe secretara de acolo.

Femeia le-a spus poliţiştilor că, în timp ce se afla la serviciu, s-a trezit în birou cu un bărbat necunoscut, care a obligat-o să-şi scoată lenjeria intimă, a sărutat-o, apoi a încercat să facă sex cu ea, moment în care a fost salvată de o colegă care a intrat în birou, au precizat sursele citate.

Ulterior, omul  a fugit din notariat, însă a fost prins la scurt timp de poliţiştii Secţiei 1.

MAI a precizat într-un co­municat de presă că angajatul instituţiei a fost trecut în rezervă, în 16 mai, după ce a fost pus sub acuzare pentru tentativă de viol.

"Conducerea MAI se di­­sociază de astfel de acte şi comportamente care nu au nici o legătură cu statutul unui funcţionar public şi care afectează grav imaginea instituţiei. De asemenea, MAI va sprijini ancheta procurorilor prin punerea la dispoziţie a oricăror informaţii solicitate", se mai precizează în comunicat. Joi, poliţistul a fost arestat preventiv, pentru tentativă de viol, la propunerea Par­chetului Judecătoriei Sectorului 1.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
gyuri pascu si daniela marin
bianca dragusanu
cub botez tort liam png
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
reghe corina caciuc jpeg
Nord Stream 2 FOTO Shutterstock
egipt harta foto brobins1.vwh.net
image
image
image
image
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
vladimir putin si bomba nucleara
bec
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
botulism Sursă foto: Profimedia
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg