Poștașii vor citi contorul de curent. Poșta Română a câștigat contractul pentru E-Distribuție Muntenia

image
Poștașul va avea în atribuții și citirea contoarelor de curent

Poștașii nu vor aduce doar plicuri și pensia, ci vor citi și contorul de curent. Asta după ce Poșta Română a câștigat contractul pentru E-Distribuție Muntenia, pentru următorii doi ani. Se consideră că poștașul este omul pe care-l cunoaște toată lumea și care intră în casele oamenilor fără probleme.

Compania Națională Poșta Română a câștigat licitația organizată de E-Distribuție Muntenia pentru citirea contoarelor clienților casnici și micilor consumatori ai furnizorului de energie electrică.

Este vorba despre cei care locuiesc în regiunile: Muntenia (București, județele Ilfov și Giurgiu), Banat (județele județele Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș) și Dobrogea (județele Călărași, Constanța, Ialomița și Tulcea).

Serviciile prestate de către operatorul național de servicii poștale vor fi asigurate pentru o perioadă de 24 de luni.

Poșta Română a fost desemnată câștigătoare în urma etapelor de licitație electronică, în fața altor șase companii concurente, specializate în prestarea acestui tip de servicii.

Poșta Română a câștigat peste 22 de milioane de lei pentru citirea contoarelor

Valoarea ofertată pentru cele trei acorduri-cadru este de 21.855.000 lei, fără TVA.

“Sunt bucuros să anunț că, prin câștigarea unui contract de o asemenea anvergură, Poșta Română își confirmă, încă o dată, rolul de actor important în societatea românească, atunci când vine vorba de sprijinirea domeniilor esențiale, cum este și cel al distribuției de energie către populație. Faptul că angajații Poștei Române vor citi contoarele de energie electrică din fiecare gospodărie, în următorii doi ani, vine ca un lucru firesc, dacă ne gândim la posibilitățile de acoperire teritorială pe care o deținem prin rețeaua factorilor poștali, adevăratul capital al companiei noastre”, a declarat Valentin Ștefan, directorul general al Companiei Naționale Poşta Română.

cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
Kate Middleton
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
cub mircea bravo png
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
ingrijorare
Adrian Nastase FOTO Inquam Photos/Octav Ganea
Raducanu
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg