Pregăteşte-te de Bacalaureat şi poţi câştiga 1.000 de euro. Adevărul te premiază!

Ultima actualizare:

    Intră în cursa pentru 1.000 de euro!
Intră în cursa pentru 1.000 de euro!

Te pregăteşti pentru Bacalaureat şi poţi câştiga premii. Participă în perioada 14 aprilie - 21 iulie la concursul din cadrul campaniei "Adevărul te meditează şi te premiază" şi ai şansa să pui mâna pe 1.000 de euro.

Tinerii talentaţi care se pregătesc pentru examenul maturităţii din vară şi vor să fie răsplătiţi cu premii, de la sponsorul campaniei „Adevărul te meditează şi te premiază", Biocebral, mai au timp până pe 21 iulie să se înscrie în concursul demarat în secţiunea Bacalaureat 2014, dedicată acestui examen, potrivit regulamentului.

Pentru a participa, trebuie să accesaţi acest link şi să vă înscrieţi în secţiunea Bacalaureat 2014 pe adevarul.ro cu un text motivaţional pe tema "Care este visul tău?", să strângeţi cât mai multe like-uri şi share-uri.

Astfel, puteţi câştiga premii Biocebral ce vă vor da energie pe toată perioada examenelor, dar mai ales marele premiu în valoare de 1000 Euro!

Vezi aici ce au scris până acum elevii care s-au înscris!

Campania "Adevărul te meditează şi te premiază" a început luni, 14 aprilie 2014 şi oferă liceenilor nu doar lecţii video susţinute de profesori din licee de top din Capitală, în care pot afla cum să înveţe pentru materiile de la examenele naţionale din vară, Capacitate şi Bacalaureat, ci şi lecţii video de consiliere, menite să-i pregătească pentru stresul şi provocările ridicate de aceste testări.

Pentru Bacalaureat, vor fi disponibile pe o platformă integrată în secţiunea Educaţie, Bacalaureat 2014, dedicată acestui examen, 40 de lecţii video până la sfârşitul lunii iunie, dintre care mai bine de 10 vizează partea de consiliere, oferite de specialişti care au lucrat cu liceeni în anii trecuţi şi i-au ajutat să promoveze cu succes la testele naţionale.

Şi elevii de clasa a VIII-a vor putea găsi în secţiune Educaţie de pe adevarul.ro şapte lecţii video, de la sfârşitul lui aprilie şi până la finele lunii mai, două de pregătire teoretică pentru cele două probe (Română şi Matematică) şi cinci de consiliere, de la pregătirea psihică pentru primul examen naţional serios până la completarea corectă a fişei de înscriere la liceu şi alegerea profilului liceului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bere istock jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net