Preot condamnat la închisoare cu executare, după ce a condus maşina băut şi fără permis

Ultima actualizare:

    Poliţiştii l-au prins pe preot de două ori fără carnet
Poliţiştii l-au prins pe preot de două ori fără carnet

Un preot din Vaslui a fost ridicat vineri de către poliţişti de la domiciliu şi dus la penitenciar, în baza unei condamnări a Curţii de Apel Iaşi după ce a fost prins băut la volan şi a recidivat. Iniţial părintele a fost condamnat cu suspendare dar nu s-a potolit şi în perioada de încercare, a condus fără permis, care îi fusese reţinut relatează corespondentul Mediafax

Curtea de Apel Iaşi l-a condamnat la un an de închisoare cu executare pe preotul Octavian Roşu, paroh al bisericii din localitatea vasluiană Broşteni, după ce acesta a fost prins, la un interval de patru luni, băut la volan şi fără permis de conducere, transmite corespondentul MEDIAFAX.

De fapt, magistraţii ieşeni, în urma contestaţiei formulate de către procurori, au casat sentinţa Judecătoriei Vaslui, instanţă care, în primăvara acestui an, îl condamnase pe preot la un an de închisoare cu suspendare. Anchetatorii au considerat "nelegală şi netemeinică" condamnarea cu suspendare, în condiţiile în care Octavian Roşu a comis cea de-a doua infracţiune, de conducere fără permis, în termenul de încercare de doi ani şi şase luni, stabilit după prima condamnare, pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

"Bărbatul de 40 de ani a condus un autoturism pe drumul public, în februarie 2013, deşi avea permisul reţinut pe motiv că era cercetat în acel moment pentru comiterea unei alte infracţiuni la regimul circulaţiei. În octombrie 2012, Octavian Roşu a fost depistat de poliţişti conducând pe strada Călugăreni, din municipiul Vaslui, având o alcoolemie de 0,75 mg/litru alcool pur în aerul expirat”, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

În baza mandatului primit de la Judecătoria Vaslui, preotul din Broşteni a fost ridicat de la domiciliu de către poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor şi condus la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei de un an de închisoare

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net