Prima reacție a lui Leonard Doroftei după accidentul provocat de fiul său

Ultima actualizare:
Potrivit martorilor Alexandru Doroftei se face vinovat de accident
Potrivit martorilor Alexandru Doroftei se face vinovat de accident

Leonard Doroftei a avut prima reacție după fiul său cel mic, Alexandru a provocat un accident rutier în Ploiești. ”Normal că a fost un șoc pentru întreaga familie. Băiatul nu bea, nu fumează, nu se droghează! Pur și simplu s-a întâmplat”, a declarat Doroftei.

Leonard Doroftei i-a luat apărarea fiului său, laexandru, după ce acesta a fost implicat într-un accident în care patru mașini au fost lovite, iar un bărbat a fost rănit și a ajuns la spital.

Accidentul s-a petrecut pe Șoseaua Vestului, în Ploiești, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 00:40 și au fost implicate 4 mașini. Martorii susţin că vinovat ar fi chiar Alexandru Doroftei (20 de ani), care nu ar fi observat la timp un automobil oprit la trecerea de pietoni și l-ar fi izbit cu forţă, realtează observatorul.ph.ro. 

Cum a reacționat Leonard Doroftei după accidentul fiului său

"Normal că a fost un șoc pentru întreaga familie. Băiatul nu bea, nu fumează, nu se droghează! Pur și simplu s-a întâmplat. Nu este primul său ultimul accident de acest fel, care are loc în România”, a declarat Leonard Doroftei, pentru Libertatea.

Fostul campion mondial la categoria ușoară versiunea WBA a dat vina pe ghinion în acest caz și a spus că fiul său este un student foarte bun și un tânăr responsabil.


    Potrivit martorilor Alexandru Doroftei se face vinovat de accidentfoto: observatorulph.ro
Potrivit martorilor Alexandru Doroftei se face vinovat de accidentfoto: observatorulph.ro

”A fost un șoc și pentru Alexandru, e până la urmă doar un copil. Nu este adevărat că tasta telefonul mobil înainte de impact. Alex mi-a spus că pur și simplu s-a trezit cu Loganul în față. A frânat, a tras de volan, dar mașinile (n.r. Mercedesul condus de Alexadru a intrat într-un Logan) tot s-au lovit și, mai apoi, au intrat în celelalte două (n.r. – un BMW și un Opel Corsa). Alex a sărit imediat din mașină și s-a dus să-l ajute pe domnul care se afla în Logan.

Acesta a avut nevoie de investigații medicale, a fost transportat la spital, dar viața nu-i este pusă în pericol. Când e să se întâmple ceasul rău… Până la urmă sunt doar niște fiare, bine că accidentul nu a avut implicații mai grave. Alex este student în anul 2 la Fizică Atomică, la Măgurele. Nu e un golan, un derbedeu sau unul care să facă tâlhării. E un băiat extrem de silitor, cu 10 la matematică. Îi place să se lupte, să reușească în viață. După accident, s-a stabilit că n-a consumat alcool, pentru că pur și simplu nu bea”, a mai spus fostul boxer.

Cum s-a petrecut accidentul

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova cauza accidentului a fost nepăstrarea distanţei regulamentare de deplasare. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că Alexandru nu consumase băuturi alcoolice înainte să se urce la volan. Tânărul care a ajuns la spital nu a putut fi testat cu etilotestul din cauza leziunilor suferite, acestuia fiindu-i prelevate probe biologice. Poliţiştii au descis un dosar penal pentru vătămare corporală, urmând să continue cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs accidentul. 

Citește și:

Leonard Doroftei: Gala în care a luptat Bute în România a fost o mare măgărie!

Leonard Doroftei este disperat: „Mor de foame! Am fost aruncat ca o măsea stricată!”

Ce copii mari are Doroftei! Băiatul cel mare s-a săturat de viața din România și s-a mutat în Canada

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net