Primele declarații ale tatălui Robertei, după audierea de la DIICOT a lui Vlad Pascu: „Să plătească”

Răzvan Dragomir, tatăl tinerei Roberta, ucisă de Vlad Pascu, adolecentul care a provocat un accident mortal în localitatea 2 Mai, au vorbit despre drama pe care încă o trăiește de la dispariția fiicei sale.

Roberta este una dintre victimele lui Vlad Pascu / foto: arhivă personală
Roberta este una dintre victimele lui Vlad Pascu / foto: arhivă personală

Bărbatul a oferit aceste declarații chiar în ziua în care șoferul de 19 ani, Vlad Pascu, și familia lui au fost audiați de către procurorii DIICOT.

„Să plătească polițiștii”

Tatăl Robertei a transmis un mesaj în care spune că singurul lucru pe care îl dorește în acest momen este să-și recupereze copilul pe care l-a pierdut pentru totdeauna acum o lună.

El susține că părinții și poliția din zonă poartă o parte din vină pentru moartea copiilor și cere ca cei responsabili să fie trași la răspundere, inclusiv polițiștii care l-au protejat pe agresor.

„Oameni buni, nu îmi vreau decât copilul înapoi! Restul nu mă interesează. Să facă legea ce trebuia să facă demult. Părinții și poliția din zonă sunt de vină pentru moartea copiilor noștri. Să plătescă și polițiștii care l-au protejat. Despre protecție nu vorbește nimeni”, a spus Răzvan Dragomir, tatăl Robertei, potrivit A3.

Vlad Pascu își cere scuze

Vlad Pascu, şoferul de 19 ani aflat sub influenţa drogurilor care a omorât doi tineri şi a rănit alţi trei în localitatea 2 Mai, a fost adus, joi, în cătuşe, la sediul DIICOT din Capitală.

Adolescentul a fost scos din arest și adus la sediul DIICOT din Capitală pentru noi declarații.

„Îmi pare rău pentru cele întâmplate. Nu pot să dau timpul înapoi", a spus Pascu, în timp ce intra în sediul DIICOT, flancat de poliţiştii care l-au adus de la Constanţa.

Întrebat dacă își asumă responsabilitatea pentru accidentul din 2 Mai, Vlad Pascu a răspuns că da.

„Îmi asum(...)Îmi pare foarte rău și nu am ce să spun”, a spus Vlad Pascu.

Mama lui Vlad Pascu a fost reținută de DIICOT

Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, şoferul drogat de 19 ani care a omorât doi tineri şi a rănit alţi trei în localitatea 2 Mai, a fost reținută pentru 24 de ore. Aceasta ar fi încercat să-și folosească influența și să cumpere martorii din dosarul fiului său, astfel încât să nu mai facă declarații împotriva acestuia.

Mama tânărului care a provocat tragedia din 2 Mai în urmă cu o lună a fost reținută pentru 24 de ore. Miruna Pascu a ajuns, joi dimineață, la DIICOT la sediul central București pentru audieri, fiind adusă de mascați.

În urma perchezițiilor făcute de Poliție și DIICOT, joi dimineață, din casa Mirunei Pascu au fost ridicate documente care indică faptul că ar fi încercat să șantajeze martorii din dosar, astfel încât să dea declarații în favoarea lui Vlad Pascu, că acesta nu s-ar fi drogat în noaptea producerii accidentului cumplit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net