Prins cu 196 km/h, Mazăre jr. zice că nu era el la volan

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Are permis de doar şase luni, dar a intrat numai în belele. În mai, a gonit cu 170 km/h, iar poliţiştii i-au reţinut permisul pentru trei luni. Răducu l-a recuperat însă după ce a făcut contestaţie în instanţă. Ieri, a avut iar probleme la volan. De data asta a primit doar o amendă.

Răducu Mazăre, fiul controversatului edil al Constanţei a fost oprit, ieri de poliţişti, pe Autostrada Soarelui. El se afla la volanul unui Jaguar care fusese surprins, cu puţin timp în urmă, cu viteza de 196 km/h. Răducu le-a povestit poliţiştilor că a plecat spre Bucureşti împreună cu prietenul lui care se afla la volan.

După ce a parcurs o parte din drum, şoferului i s-a făcut rău şi l-a rugat pe Răducu să conducă. Deşi ştia că nu are actele la el, s-a urcat la volan. Pe traseul Autostrăzii Soarelui, autoturismul a fost surprins de radar rulând cu viteza de 196 km/h, aşa cum povesteşte Răducu. El spune însă că în acel moment nu se afla el la volan, ci prietenul său.

Răducu circula cu un Jaguar

simeon stalpnicul png

Am fost opriţi şi pentru că nu aveam actele la mine m-au amendat cu 280 de lei. Nu mi-au dat nici un punct de penalizare. Eu am permis de conducere", spune Răducu. Varianta este susţinută şi de prietenul lui, drept pentru care poliţiştii i-au ridicat acestuia permisul de conducere, şi nu fiului lui Mazăre.

17 mai 2012- 170 km/h cu Chevrolet-ul

În luna mai, Răducu Mazăre a rămas fără permis după ce a fost prins de radar cu 170 de kilometri pe oră, la volanul unui Chevrolet. El s-a ales atunci şi cu o amendă de 200 de lei.

simeon stalpnicul png

Permisul i-a fost însă restituit la scurt timp, după ce a depus o contestaţie în instanţă. Astfel, el a avut dreptul să conducă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
lipsa medici stetoscop in cui shutterstock 1348696283 jpg
jan cel mai batran lenes guinness world records jpg
chipsuri jpeg
padure pixabay jpg
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net