Pro TV începe să piardă teren în lupta cu Antena 1. Audienţele la debutul Monei Segall la postul din Băneasa

Ultima actualizare:

    Nea Mărin a avut un debut promiţător cu noua emisiuneFOTO Facebook
Nea Mărin a avut un debut promiţător cu noua emisiuneFOTO Facebook

Investiţiile din ultima perioadă făcute de Antena 1 şi transferul vedetelor Pro Tv către postul din Băneasa încep să-şi facă simţită prezenţa. Proiectul Monei Segall, emisiunea "Poftiţi pe la noi" a avut aseară premiera, iar audienţele sunt promiţătoare.

Emisiunea care îl are ca protagonist pe Nea Mărin, fosta vedetă a Pro TV, a reușit să poziționeze postul Antena 1 pe primul loc în topul audiențelor de la nivel urban și de pe segmentul comercial. La nivelul întregii țări, programul produs de Mona Segall a fost pe locul doi, după Pro TV, care difuza filmul "Călugăr Antiglonț", conform Paginademedia.ro.

Urban. În privința publicului de la orașe, emisiunea lui Nea Mărin a fost lider cu o audiență de 772.000 de telespectatori, urmat de Pro TV, cu 732.000 de persoane. Kanal D s-a aflat și în acest clasament tot pe locul trei, cu 471.000 de telespectatori din mediul urban.

Comercial. Noua emisiune de pe Antena 1 și-a menținut prima poziție și la nivelul publicului cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani. Emisiunea cu Nea Mărin a fost urmărită de 468.000 de telespectatori din targetul comercial. Pe locul doi a fost Pro TV, cu 419.000 de persoane din acest target.

Naţional. Prima ediție a emisiunii Poftiți pe la noi a fost urmărită de 1.160.000 de telespectatori din întreaga țară. Această valoare a clasat postul Antena 1 pe locul doi, la o distanță de doar 62.000 de telespectatori față de primul clasat, Pro TV. Pe locul trei s-a clasat Kanal D.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
cora pearl
explozii liban afp jpg
pestera ghetarul focul viu jpg
caius covrig jpg
Nutu Camataru FOTO Captură video
accident masina tramvai Bucuresti, foto facebook jpg
planseul de la unirii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net