«Procurorul vrăjitoarelor» şi-a negociat şpaga în WC

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ştia că este urmărit de colegii lui de la Anticorupţie şi tot nu a rezistat tentaţiei. Procurorul Max Bălăşescu de la Parchetul Ilfov a fost arestat preventiv după ce, cu ajutorul a doi complici, ar fi vrut să-şi umfle conturile cu 50.000 de euro. Negocierile au avut loc chiar în toaleta Parchetului Ilfov.

Procurorul trebuia să-l "albească" pe unul dintre inculpaţii din dosarul în care vrăjitoarele Vanessa şi Melissa sunt acuzate de înşelăciune şi şantaj. "Negocierile" au început cu cinci zile înainte de reţinerea procurorului.

Unul dintre inculpaţii din dosar, care este cercetat în libertate, voia să fie scos basma curată, dar şi să-şi recupereze bunurile pe care îi fusese pus sechestru.

Pentru că era greu de ajuns direct la procurorul care se ocupa de caz, Sebastian Dobrescu l-a contactat pe Max Bălăşescu prin Marian Simirianu şi Cristian Ene, acesta din urmă fiind chiar finul procurorului. Prin aceştia banii trebuiau să ajungă la anchetator.

O primă întâlnire a avut loc la o benzinărie. Procurorul n-a ajuns însă şi le-a transmis prin finul lui să reprogrameze pentru a doua zi. Numai că Dobrescu nu a ajuns la ora stabilită.

Ene i-a explicat că procurorul nu vine nici de această dată pentru că ştie că e urmărit şi întâlnirea trebuia să aibă loc în maximum 30 de minute, ca să evite un flagrant organizat, organele judiciare neavând timp să se mobilizeze şi să se deplasese la locul de întâlnire atât de repede. După multe discuţii între Bălăşescu şi complicii lui, anchetatorul s-a întâlnit cu inculpatul Dobrescu la el la birou unde a avut loc o audiere. La final, cei doi au mers împreună la toaletă. Microfoanele instalate au întregistrat cum procurorul îi explica ce are de făcut după ce pleacă şi lasă banii la finul lui.

"Deci, eu pe 15 fac rechizitoriu. În momentul în care am făcut rechizitoriul, prin rechizitoriu se dispune disjungerea... Pe data de 16, din punctul meu de vedere, pentru că pot să-l mai ţin o zi, două, până când se face disjungerea şi cu toate actele, o să faci tu şi cu doamna o plângere împotriva sechestrului. Eu vă comunic că sechestrul este ridicat, după care mai stăm o săptămână, două, trei, vedem cum şi vă dau soluţia de scoatere", se arată în motivarea de arestare.

El a cerut 50.000 €, intermediarii s-au lăcomit la 300.000 €

Din înregistrări reiese că Max Bălăşescu a fost foarte uimit când Dobrescu i-a spus că este de acord cu suma de 300.000 €.

"Nu frate, stai liniştit. Au fost ăştia 5 (referire la 50.000 de euro), aşa a fost discuţia", a spus procurorul. Procurorii DNA au stabilit că cei doi complici au cerut de la Dobrescu 300.000 €, în loc de 50.000, conform înţelegerii iniţiale. Prima tranşă, adică 100.000 €, a ajuns la Ene imediat după ce Dobrescu a fost audiat de Bălăşescu.

Atinse de blestemele ghicitoarelor

Imediat ce au fost încătuşate, vrăjitoarele Vanessa şi Melissa au început să arunce cu blesteme. Câteva blesteme par să-şi fi atins deja ţinta. Anamaria Prodan a acuzat dureri mari de spate după ce a depus mărturie în faţa poliţiştilor, împotriva ghicitoarelor care au înşelat-o pe buna ei prietenă, Oana Zăvoranu.

simeon stalpnicul png

Sânzâiana Buruiană a rămas fără maşină, după ce aceasta i-a fost ridicată de "hingherii auto", chiar în timp ce dădea declaraţii, alături de Andreea Tonciu, în acelaşi dosar al vrăjitoarelor, la sediul IGP din Bucureşti.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net