Prognoza meteo, 12 ianuarie. Mai frig decât marți. Unde va ninge

12 ianuarie 2022

Gerul continuă să țină sub stăpânire întreaga țară, deși vântul în scădere față de zilele anterioare va face ca temperaturile să fie resimțite la un nivel mai apropiat de realitate.

femeie frig jpeg
Vremea va fi geroasă miercuri, 12 ianuarie

În zorii zilei de miercuri, 12 ianuarie, cele mai scăzute temperaturi se înregistrau la Bistrița (-10 grade Celsius), Cluj (-9 grade Celsius) și Brașov (-8 grade Celsius). La București se înregistrau -3 grade Celsius.

Potrivit șefei ANM, Elena Mateescu, e posibil ca miercuri sau joi, în cursul dimineții și al nopții, să se întregistreze cele mai scăzute temperaturi de până acum.

Prognoza meteo 12 ianuarie, pentru principalele regiuni

Pentru miercuri rămâne în vigoare avertizarea de vreme severă emisă de meteorologi și valabilă până joi, 13 ianuarie, ora 18.00.

”Vremea va deveni deosebit de rece, geroasă noaptea şi dimineaţa, la început în nord-vest şi centru, unde minimele vor fi de -15...-10 grade, iar miercuri spre joi (12/13 ianuarie) în cea mai mare parte a ţării, astfel că valorile minime se vor situa, în general, între -18 şi -8 grade. Temperaturile maxime vor fi preponderent negative”, a transmis ANM.  

Cerul va prezenta înnorări în regiunile nord-estice și sud-vestice, precum și în zona Carpaților Orientali și în vestul Carpaților Meridionali, unde pe suprafețe mici, temporar va ninge slab, iar în rest va fi variabil, mai mult senin în cele intracarpatice. Izolat se va semnala ceață asociată cu depunere de chiciură.

Prognoza meteo 12 ianuarie, pentru București

În București, temperaturile vor fi și mai scăzute miercuri decât marți. Maxima va fi de 0 grade Celsius, iar minima de -6 grade Celsius. Vântul va contiuna să sufle, dar cu viteze mai mici decât marți, de până la 10 km/h în rafală. Cerul va fi parțial înnorat.

Prognoza meteo, 12 ianuarie, pentru regiunile montane

Miercuri vremea devine mai rece și în regiunile montane, deși vântul va scădea în intensitate față de zilele anterioare. Minima va fi de -11 grade Celsius, iar maxima de -2 grade.

Cerul va fi parțial înnorat, iar vântul va sufla în general slab, sub 10 km/h.

Pentru ninsoare la munte, iubitorii sporturilor de iarnă se pare că vor fi nevoiți să mai aștepte puțin. Abia vineri și sâmbătă se anunță ninsori în Brașov.

survivor3 png
cub oana roman png
BeFunky collage (7) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
Johnny Depp şi Amber Heard au divorţat în 2017, după 15 luni de căsnicie jpeg
leni klum 2 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
vaccin sinovac jpeg
cherries ge681e00cc 1920 jpg
extrageri loto
calendar ortodox 2021 17 mai sfantul apostol andronic si sotia sa iunia png
Insula Ko Samui din Thailanda jpeg
foto mare shutterstock 1383751604 jpg