Prognoza specială pentru București: averse și descărcări electrice până sâmbătă

Ultima actualizare:

    Începutul de weekend vine cu ploi și temperaturi mai scăzute
Începutul de weekend vine cu ploi și temperaturi mai scăzute

Meteorologii anunță o prognoză specială pentru București în intervalul 27 mai ora 12.00 - 29 mai, ora 10.00. În intervalul menționat, adică de joi până sâmbătă dimineața, peste Capitală vor cădea averse cu descărcări electrice și vom avea parte de temperaturi mai scăzute.

Cine vrea să iasă din casă azi și mâine, va trebui să nu uite umbrela sau pelerina de ploaie. Iar dacă te vei aventura prin zonele cu probleme de infrastructură, ia-ți și cizmele de cauciuc să nu te afunzi în gropi și noroi până-n gât! Meteorologii anunță până sâmbătă vreme instabilă și răcoroasă, răcoroasă, cu averse mai ales seara și noaptea.

Vremea la București până vineri la ora 09.00

Prognoza specială pentru București anunță vreme instabilă și temperaturi ușor mai scăzute. Cerul va avea înnorări și temporar, mai ales spre seară și în cursul nopții, vor fi averse și descărcări electrice, iar cantitățile de apă vor depăși 5...8 l/mp și, posibil peste 10...12 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 14...15 grade. 2

Vremea în București vineri și sâmbătă: ploi și doar 19 grade în termometre

Vineri și sâmbătă vremea în Capitală se va menține instabilă și răcoroasă. Cerul va avea înnorări și, temporar, vor fi averse și descărcări electrice mai ales în cursul zilei, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 15...25 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimă va fi de 14...15 grade.

Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prognoza specială pentru București  în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice.

CITEȘTE ȘI: Prognoza meteo pe patru săptămâni. Cum va fi vremea până pe 14 iunie

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net