Program TV de 1 Decembrie. Unde poți viziona live parada de Ziua Națională a României din Capitală

Ultima actualizare:

    Parada militară de 1 Decembrie poate fi urmărită live la TVR 1, Antena 3 sau Pro TVfoto: Inquam Photos
Parada militară de 1 Decembrie poate fi urmărită live la TVR 1, Antena 3 sau Pro TVfoto: Inquam Photos

Parada militară de 1 Decembrie reprezintă, în fiecare an, punctul de atracție al sărbătorii de Ziua Națională a României. În ciuda vremii reci, sute de bucureșteni se adună pe traseul paradei, pentru a admira defilarea militarilor. Toți cei care nu ajung să-i aplaude pe reprezentanții forțelor armate române pe viu, la Arcul de Triumf din Capitală, pot urmări transmisiunile live din programul TV de 1 Decembrie.

Aproximativ 1.500 de militari și specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul de Telecomunicații Speciale și Administrația Națională a Penitenciarelor, la care se alătură militari străini, cu aproximativ 100 de mijloace tehnice vor participa miercuri, 1 Decembrie, începând cu ora 11.00, la Parada Militară Națională organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Arcului de Triumf din Bucureşti. De asemenea, în funcție de condițiile meteorologice, vor evolua și aproximativ 30 de aeronave.

„În istoria Armatei Române, Arcul de Triumf a însemnat întoarcerea din război. Toți militarii sunt îmbărbătați de acest sentiment de mare mândrie în momentul în care de ziua României ne deplasăm pe sub Arcul de Triumf!”, a transmis comandantul paradei.

Unde poate fi urmărită live parada militară de 1 Decembrie

Ceremonia militară organizată în București va putea fi urmărită live online, pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naționale, dar și la televizor.

Televiziunea Română va asigura, în calitate de „official broadcaster”, semnal de televiziune tuturor posturilor interesate, în mod gratuit, cu condiția menționării, pe parcursul întregii transmisiuni, într-un loc vizibil, a textului „Preluare TVR”.

Așadar, începând cu ora 11.00, parada militară din București va putea fi urmărită live la TVR 1, dar și la Antena 3 și Pro TV (în cadrul programului special de Ziua Națională a României).

Citește și:

Cum te îmbraci că să nu îngheți la parada militară de 1 Decembrie

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cum să alegi o centrală de apartament?
image
image
image
image
image
image
rochii vacanta jpg
via dell amore calea iubirii jpg
scoala jpg
media 172171263041807200 png
575302124023416139984130915188503265381205646 ploi canicula foot pexels com realitatea net jpg
wizz air avion jpg
Marea Neagra FOTO Shutterstock jpg
imparatul care nu iubea roma historia ro jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net