Programul băncilor și al supermarketurilor, pe 30 noiembrie și 1 decembrie 2022

Minicavanța prilejuită de cele două zile libere, conform legii, 30 noiembrie și 1 decembrie(Sărbătoarea Sfântului Andrei și Ziua Națională a României) se apropie, așa că trebuie să fiți atenți la organizarea programului, când vine vorba despre mers la bancă sau, mai ales, la cumpărături.

Unele supermarketuri vor fi închise
Unele supermarketuri vor fi închise

Chiar dacă zilele libere, stabilite prin lege, sunt respectate cu sfințenie, mai ales de angajații de la stat, există și companii private care respectă același orar, iar când operatorii respectivi sunt entități precum bănci sau supermarketuri, fiecare client trebuie să își organizeze programul în așa fel încât să evite încurcăturile care s-ar putea ivi.

Astfel, magazine precum Lidl, Kaufland, Carrefour, Kaufland, Profi, Billa, Auchan sau Cora vor fi deschise în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie. De asemenea, deschise vor fi și mall-urile. Era de așteptat, întrucât, persoanele din mediul urban vor da năvală, cu siguranță, în marile centre comerciale, în zilele libere.

Oficiile poștale, însă, vor fi închise de pe 30 noiembrie, urmând să își reia programul pe 5 decembrie. Pe 30 noiembrie și 1 decembrie vor fi închise și băncile comerciale. Sucursalele bancare vor fi deschise din data de 2 decembrie. 

Evident, bancomatele, serviciile de online banking și POS-urile băncilor vor funcționa și, totodată, vor exista și anumite sucursale, cu program special, deschise în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie. Tocmai de aceea, în funcție de banca vizată, ideal ar fi să consultați lista sediilor și programul aferent, de pa pagina web a respectivei companii.

Cei care vor întâmpina probleme legate de serviciile bancare sau carduri vor avea la dispoziție sprijinul operatorilor din call-center-uri.

De altfel, în funcție de programul stabilit de fiecare dintre dumneavoastră, ideal ar fi să documentați toate detaliile dorite în zilele libere, tocmai pentru a nu avea surprize neplăcute. Internetul rămâne cea mai bună resursă. Și dacă plănuiți o deplasare, există posibilitatea de a verifica cele mai bune ore de plecat la drum, în anumite zile, pentru a evita aglomerația.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

oana roman si marius elisei
nunta insta jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu png
FotoJet jpg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
condimente jpeg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg
carduri energie scumpa jpg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
elevi jpeg
cos cumparaturi shutter jpeg