Frumusețile care vor asigura liniștea de 1 Decembrie! Imaginile facute publice de MApN

Pregătirile sunt în toi pentru parada care va fi organizată de 1 Decembrie. Ministerul Apărării Naționale a făcut publică o imagine adorabilă cu doi angajați care vor asigura liniștea de Ziua Națională a României.

Frumusețile care vor asigura liniștea de 1 Decembrie. Foto: colaj/Facebook MApN
Frumusețile care vor asigura liniștea de 1 Decembrie. Foto: colaj/Facebook MApN

MApN face ultimile pregătiri pentru paradă militară care va avea loc de Ziua Naţională a României. 1 Decembrie va fi sărbătorit fastuos, cu depuneri de coroane şi 21 salve de tun, iar la evenimentul din București vor defila peste 1.500 de militari.

Duminică, 27 noiembrie, s-au făcut repetiții pe străzile Capitalei. Cu această ocazie, Ministerul Apărării Naționale a publicat pe pagina oficală de Facebook o fotografie superbă care poate fi ușor catalogată drept „Beauty and the Beast”, după celebrul film american produs de Disney.

„The Beauty and the Beast” vor asigura liniștea de 1 Decembrie

Fotografia publicată de MApN a fost apreciată instant de internauții. Imaginea cu Poliția Canină în acțiune a strâns peste 11.000 de aprecieri în doar 5 ore de la publicare.

Vezi pe Click! și care este vedeta Poliției Române. E campioană la culturism și participă la curse de mașini. Urmează un regim spartan. Recent, ți-am prezentat și femeile polițist care au băgat spaima în infractori.

Parada de 1 Decembrie se anunță grandioasă

La parada organizată de Ziua Naţională a României în Piaţa Arcului de Triumf, din Bucureşti, vor fi prezenți peste 1.500 de militari și specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Telecomunicații Speciale şi Administrația Națională a Penitenciarelor, precum şi aproximativ 120 de mijloace tehnice, dintre care 40 de aeronave.

Parada militară va avea loc joi, 1 decembrie. La eveniment vor defila și aproximativ 150 de militari străini, în cadrul unor detașamente din Belgia, Franța, Macedonia de Nord, Republica Moldova, Portugalia, Statele Unite ale Americii și Țările de Jos. Totoodată, vor fi prezente aeronave de luptă din Canada, Italia, Spania și Statele Unite ale Americii.

La începutul ceremoniei se va intona Imnul Național al României, concomitent cu executarea a 21 de salve de tun. Ulterior, președintele Klaus Iohannis va depune o coroană de flori în memoria eroilor români căzuți pe câmpurile de bătălie pentru reîntregirea neamului românesc. Se va păstra și moment de reculegere.

Vor exista restricții pe străzile Capitalei, pe 1 decembrie, iar Brigada Rutieră Bucureşti va dispune măsuri pentru asigurarea fluenței în trafic.

Ziua Națională a României este cel mai important moment din istoria românilor. În 1918, la Alba Iulia a avut loc Marea Adunare ce a votat unirea Transilvaniei cu România, și a consfințit ceea ce acum numim România Mare. Parada de 1 Decembrie de la Alba Iulia va începe anul acesta la ora 12.00, în timp ce evenimentele din Capitală vor începe la ora 11.00.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net