Prostituată minoră surprinsă în timpul unei partide de sex cu un client

image
Tânăra cercetată pentru prostituţie şi clientul său

O tânără de 16 ani, din Drobeta Turnu Severin, riscă să ajungă după gratii pentru prostituţie, după ce a fost prinsă de jandarmi în timp ce întreţinea raporturi sexuale cu un client, într-o zonă unde îşi fac veacul prostituatele din municipiu. Pentru partida de sex, minora primise de la client 10 euro.

În timpul executării unei misiuni de patrulare pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, un echipaj de jandarmerie a surprins aseară într-o clădire dezafectată  din zona Sălii Polivalente, două persoane în timp ce întreţineau un raport sexual oral.

A fost identificată minora P.A., de 16 ani, care este susceptibilă de săvârşirea faptei de prostituţie. În schimbul sumei de 10 euro, aceasta a acceptat să meargă împreună cu bărbatul, dar a fost surprinsă în flagrant de către jandarmi.„Minora nu este la prima abatere de acest gen, ea a mai fost anterior sancţionată contravenţional de jandarmi pentru atragerea de persoane în vederea întreţinerii de raporturi sexuale", a precizat Claudia Mendea, purtătorul de cuvânt al IJJ Mehedinţi.

Dosarul cu actele premergătoare a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin, în vederea continuării cercetărilor.

Prodanca a venit în verde la parastas
Screenshot (539) png
cub muzica populara braconier png
image png
Charlene de Monaco
Provocarea de pe TikTok. Sursa foto: Unsplash
image png
sylvester stalline si sotia
Blog png
Andrii Iermak FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
Ales Bialiatski jpg
Masacru la o creșă din Thailanda png
Cherri Lee jpg
FotoJet jpg
Charlene de Monaco
Luna