Pune╚Ťi-v─â bonurile bine! Duminic─â este Loteria fiscal─â

13 iulie 2017
simeon stalpnicul png
La tragere vor participa doar bonurile din luna iunie

O nou─â extragere la loteria bonurilor fiscale va avea loc duminic─â, 16 iulie. Fondul de premiere este de un milion de lei, sum─â din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

La tragere particip─â toate bonurile fiscale emise luna trecut─â ╚Öi va fi transmis─â ├«n direct.ÔÇťDac─â num─ârul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizat─â cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri c├ó┼čtig─âtoareÔÇŁ, arat─â Ministerul Finan┼úelor.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finan┼úelor, al Agen┼úiei Na┼úionale de Administrare Fiscal─â  ┼či al companiei Loteria Rom├ón─â pentru o perioad─â de minimum 30 de zile. Cererile pentru revendicarea premiilor, ├«n valoare total─â de un milion de lei, pot fi depuse din ziua urm─âtoare extragerii, la sediile ANAF.

La extragerea din iunie, pentru bonurile din mai, au ie┼čit c├ó┼čtig─âtoare bonurile fiscale ├«n valoare de 59 lei emise pe 30 mai. 

Persoanele care merg la Fisc pentru revendicarea premiilor trebuie s─â depun─â ├«n original bonul fiscal c├ó┼čtig─âtor, al─âturi de copia actului de identitate ┼či de o cerere.

Un bon fiscal este considerat c├ó┼čtig─âtor doar dac─â ├«ndepline┼čte cumulativ condi┼úiile prev─âzute de lege, av├ónd ├«nscrise elementele obligatorii care arat─â c─â a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.

├Än acest an sunt organizate ├«n total 14 extrageri ale loteriei bonurilor fiscale, dintre care 12 lunare ┼či dou─â ocazionale, fiecare cu un fond de premiere de un milion de lei.

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
cub jojo admin gif
image
femeie care numara bani jpeg
alina puscas png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg