Puştiul salvat de Gigi Becali cântă muzică populară


    2017. La 15 ani, Marian  Ursea este un  rapsod în devenire
2017. La 15 ani, Marian Ursea este un rapsod în devenire

Marian Ursea, băiatul sărman din comuna buzoiană Breaza, a crescut şi acum urmează un liceu de meserii şi servicii. Destinul i-a fost schimbat, în urmă cu cinci ani, de Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a fost impresionat de povestea dramatică a lui Marian şi i-a cumpărat o casă cu banii jos. Mai mult, bogătaşul are şi acum grijă ca puştiului să nu-i lipsească nimic.

În 2012, când avea numai 10 ani, Marian Ursea a primit un ajutor nesperat de la Gigi Becali. Micuţului i-a fost dăruită o gospodărie pe care latifundiarul din Pipera a cumpărat-o cu 17.000 de euro.  Pe patronul Stelei l-a marcat atunci povestea de viaţă a lui Marian.

simeon stalpnicul png

Tatăl copilului se spânzurase, iar mama l-a abandonat, astfel că Marian rămăsese în grija bunicii bolnave, alături de care locuia într-un bordei de pământ.Rămas singur pe lume după ce bunica a murit, copilul este ajutat acum de o bonă plătită de omul de afaceri din Pipera. Marian are acum 15 ani, este elev la un liceu de meserii şi servicii şi i-ar plăcea să devină hairstylist, mai ales că în comună nu există nici frizerie, nici salon de coafură. Puştiul căruia Gigi Becali i-a dat o nouă şansă e pasionat de muzica populară şi se pregăteşte să devină şi rapsod. Astfel, din 2016, băiatul este învăţăcel la Palatul Copiilor Buzău, secţia canto popular, şi a început deja să aibă mici apariţii în spectacole. Primii paşi în muzică i-a făcut la biserica din Breaza, comuna natală, în timpul slujbelor frumoase ţinute de preotul Lilian Stănescu. Părintele are, de asemenea, grijă de orfan.În vacanţa de vară, Marian n-a pierdut timpul, aşa că şi-a modelat şi vocea, şi atitudinea scenică, sub îndrumarea rapsodului arădean Ghiţă Onofrei. Elevul speră să urmeze şi cursurile Şcolii Populare de Artă. ”Este visul meu să cânt muzică populară şi, cu ajutorul unor oameni dragi din viaţa mea, simt că îl voi vedea împlinit. Deja am cântat în câteva spectacole şi voi munci mult, ca să ajung undeva sus”, mărturiseşte, timid, băiatul.

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
couple 7353748 1920 jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
cub kamara png
madalina manole facebook jpg
horoscop jpg
sex jpg
image
image
image
image
image
image
madalina manole facebook jpg
couple 7353748 1920 jpg
calendar ortodox 2021 1 februarie sfantul mucenic trifon png
biblioteca3 jpg
caine furios jpeg
Victor Pițurcă INQUAM Photos George CalinB jpg