Raed Arafat: ÔÇ×Certificatul verde, obligatoriu la mallÔÇŁ

25 octombrie 2021
image
La hypermarket vei avea nevoie de certificat verde covid. La un magazin alimentar din cartier, nu

Raed Arafat a clarificat, luni, ├«ntr-o conferin╚Ť─â de pres─â, situa╚Ťiile ├«n care este obligatoriu certificatul verde Covid, dar a vorbit ╚Öi despre m─âsurile care vor fi impuse ├«n unit─â╚Ťile de ├«nv─â╚Ť─âm├ónt particulare. Asta, dup─â ce restric╚Ťiile decise ├«n ╚Öedin╚Ťa CNSU de vineri nu s-au reg─âsit ├«n totalitate ├«n hot─âr├órea de Guvern ╚Öi au produs haos.

Certificatul verde Covid va fi obligatoriu a mall ╚Öi, implicit, ├«n hypermarketurile din mall-uri. ├Äns─â, dac─â vrei s─â-╚Ťi cumperi o p├óine de la magazinul din col╚Ťul blocului, nu vei avea nevoie de acest document. Certificatul nu trebui prezentat ├«n farmacii, la benzin─ârie, la Po╚Öt─â. ├Än schimb, vei avea nevoie de el dac─â vrei s─â te cazezi ├«ntr-un hotel sau pensiune. 

├Än ceea ce prive╚Öte activitatea ╚Öcolilor particulare, ╚Öi acestea vor fi ├«nchise, iar elevii se vor muta ├«n online. La fel se va proceda ╚Öi ├«n cazul gr─âdini╚Ťelor private. Doar cre╚Öele mai r─âm├ón deschise. 

Raed Arafat: ÔÇ×Evaluarea se va face dup─â 10, 15 ╚Öi 21 de zileÔÇŁ

┼×eful Departamentului pentru Situa┼úii de Urgen┼ú─â, Raed Arafat, a afirmat, luni, c─â se vor face analize ale m─âsurilor luate dup─â 10 ÔÇô 15 zile, dar ┼či la 21 de zile, iar ulterioarele relax─âri sau ├«n─âspriri ale restric┼úiilor depind de rezultatele evalu─ârilor.

Raed Arafat a fost ├«ntrebat, luni, dac─â se poate ajunge la ├«n─âsprirea restric┼úiilor dispuse de luni ┼či a afirmat: ÔÇŁNu a┼č dori s─â speculez pe asta. A┼čtept─âm s─â vedem cum evolu─âm. Orice chestiune ├«n viitor depinde de analiza care se face de mai multe persoaneÔÇŁ.  

ÔÇŁPeste vreo 10 ÔÇô 15 zile ├«ncepem s─â facem analize, peste 21 de zile la fel s─â vedem care este trendul ┼či momentul potrivit s─â ie┼čim din aceste m─âsuriÔÇŁ, a ad─âugat ┼čeful DSU.  Acesta a apreciat c─â ÔÇŁtotul trebuie s─â mearg─â ├«n paralel cu ac┼úiunile de vaccinareÔÇŁ, scrie news.ro.

bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
anda adam
BeFunky collage (10) jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
elon musk met gala 2022
1 pozitie somn jpg jpeg
1 menstruatie jpg jpeg
shutterstock 425022403 copy jpg
raceala covid alergie jpg
volodimir olena zelenski Foto EPA EFE (3) jpg