Rareş are trei ani şi este grav bolnav! Ajută-l să trăiască! VIDEO

De multe ori Rareș ajunge în stare gravă la Clinica de Pediatrie din Cluj, că urmare a unei insuficiențe respiratorii severe.

Rareș este menținut în viață cu ajutorul unui concentrator de exigen, un aparat care îl ajută să respire.

Este conectat zilnic la acest aparat care îl ajută să trăiască. Aparatul acesta prin care este ventilat Rareș este foarte scump. De multe ori face insuficiența respiratorie cronică, mușchii sunt atA¢t de slăbiți încât nu permit cutiei toracice să se deschidă, să între oxigenul, neoxigenandu-se plămânul, automat crește dioxidul de corbon care îi otrăvește corpul", ne-a spus Daniela Basarab, mama lui Rareș.

Pentru că viață lui Rareș depinde de acest aparat părinții lui trebuie să plătească în fiecare luna 220 de euro pentru închirierea acestui concentrator de oxigen. Fără acest aparat, Rareș nu există. Dintr-un singur salariu familia lui Rareș face eforturi extreme lună de lună pentru a putea plăti chiria acestui aparat.

De la naștere și până acum, părinții l-au dus pe Rareș în clinici din Timișoara, Cluj, București, pentru a găsi un tratament care să-l facă bine. Pe banii lor, au ajuns până și la o renumită clinică din Szeged. Copilul a fost supus la o multitudine de teste, inclusiv genetice, dar părinții nu au renunțat în ciuda dificultăților. Rareș încă trăiește pentru că mama lui luptă pentru el.

Însă, familia lui Rareș a ajuns la limită extremă a posibilităților financiare pentru a plăti chiria concentratorului de exigen.

Acest aparat costă 7 800 de euro. Dorim să ne implicăm în acest caz umanitar și să îl ajutăm pe Rareș să trăiască. Deși suma de mai sus este foarte mare, omenește imposibil de strâns, totuși credem că multe inimi care vor vedea acest caz vor fi mișcate și fiecare cu puținul nostru, ne putem uni eforturile pentru ca să salvăm viața lui Rareș.

Cei care doriți să răspundeți la apelul disperat al unei mame care dorește să își salveze copilul și cei care doriți mai multe detalii despre acest caz, ne puteți contacta pe email: misiuneasperantapentruromania@yahoo.com, sau telefon 0766 365 833 sau 0749 402 098 Cei care doriți să donați pentru Rareș, puteți face lucrul acesta în modalitățile prezentate mai jos: 1. Online cu cardul, aici: http://sperantapentruromania.ro/donează/ 2. Prin Paypal, aici: http://sperantapentruromania.ro/donează/ 3. În conturile bancare de mai jos, deschise pe numele Asociației Misiunea Speranța pentru România la Raiffeisen Bank:

-IN LEI: RO 39 RZBR 000 006 001 204 2338 deschis la Raiffeisen Bank

-IN EURO: RO 24 RZBR 000 006 001 218 9757, la Raiffeisen Bank, CODE SWIFT: RZBRROBU

Pentru cei care fac donații în conturile bancare, va rugăm să specificați destinația sumei: PENTRU RAREȘ

Pentru cei care fac donații online cu cardul sau prin Paypal, va rugăm să ne confirmați prin email sau telefon donația făcută și destinația ei.

După strângerea sumei necesare, Speranța pentru România va prezentă un material video de mulțumire din partea părinților lui Rareș către sponsori și vizitatorii site-ului nostru.

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub valentina pelinel png
maxresdefault jpg
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
romanii au talent 2023 flavian glont jpg
image
image
image
image
image
image
sfintii trei ierarhi 1 jpeg
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia