Răsturnare de situaţie în cazul fetei adoptate de o familie de americani! A aflat rezultatul testului ADN

Viorica Culea şi Francisc Ghiurcă au aflat că nu au nicio legătură de sânge
Viorica Culea şi Francisc Ghiurcă au aflat că nu au nicio legătură de sânge

De când a păşit pe pământ românesc trăieşte la intensitate maximă. Viorica Culea, tânăra în vârstă de 20 de ani, care a fost abandonată în maternitate imediat după naştere şi ulterior adoptată de o familie de americani, a aflat cine este tatăl ei biologic. Săptămâna trecută fata şi Francisc Ghiurcă, bărbatul din Brăila care ar fi avut o relaţie cu mama ei, au făcut testul ADN. Luni, Viorica a deschis plicul în care scrie negru pe alb adevărul pe care îl caută de atâta timp.

Viorica Culea şi-a început săptămâna cu o veste bombă. Tânăra şi presupusul ei tată biologic s-au supus testului ADN, iar rezultatul a confirmat îndoielile bunicului.

Viorica cu bunicul ei, singurul din familie care a vizitat-o la orfelinat şi i-a dat numele lui
Viorica cu bunicul ei, singurul din familie care a vizitat-o la orfelinat şi i-a dat numele lui

Bătrânul o asigurase că Francisc Ghiurcă nu este cel care i-a dat viaţă, iar acum povestea bunicului a prins contur. Viorca s-a convins când a văzut rezultatul de la laborator. Cu toate acestea, fata nu vrea să-şi cunoască adevăratul tată, ci va păstra legătura cu Francisc, omul de care a legat în aceste zile o frumoasă prietenie.


    Viorica Culea şi Francisc Ghiurcă au aflat că nu au nicio legătură de sângeFoto: Facebook
Viorica Culea şi Francisc Ghiurcă au aflat că nu au nicio legătură de sângeFoto: Facebook

"Simt că nu ar trebui să explic, dar oamenii încă mă întreabă despre asta. Am vorbit deja cu el şi am ajuns la decizia comună să ţinem legătura. Deoarece se pare că tatăl meu biologic e un violator, nu vreau sa am de-a face cu el, vreau doar o poză să văd cu cine semăn. Mi-am petrecut îndeajuns timp cu Francisc şi am discutat, cu ajutorul unei prietene. Mi-am dat seama că e un om minunat. De aceea, de acum înainte o sa îl consider pe Francisc tatăl meu din România! Ştiu că nu e biologic, dar e un om de treabă şi nouă ne pasă unul de celălalt ! Anumite lucruri pe care bunicul le-a zis nu sunt adevărate! Toți avem un trecut, dar ne facem propriul viitor!", a scris Viorica Culea pe contul ei de socializare la scurt timp după ce a aflat vestea.   

Viorica a fost adoptată în 1995. Atunci, orfelinatul a fost vizitat de soții Richard și Catherine Magreta, din statul Michigan, SUA. Dintre toți copiii, soții Magreta au ales o fetiță de un an şi trei luni, cu pielea albă și pistruiată, ochi căprui și păr fin, șaten. Câteva săptămâni mai târziu, Viorica Culea devenea Veronica Magreta, cetățean al orașului Sterling Heights, statul Michigan, SUA. La vârsta de 14 ani, Viorica a început să pună întrebări despre părinţii ei adevăraţi şi a demarat căutările, lucru care i-a scos din minţi pe americani. Odată cu investigaţiile fetei au început şi problemele cu familia adoptivă, care îi făcea zile negre tinerei. 

8 boca arsenie  jpeg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
beneficiile colagenului pentru piele jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
machiaj ochi rotunzi jpg
eticheta alimente jpg
Vladimir Putin FOTO Profimedia jpg
Panoramă asupra stațiunii montane Brezoi de pe Valea Lotrului din Vâlcea Foto Gheorghe Nicolae jpg
image
image
image
image
transylvania 3902156 1920 jpg
8 boca arsenie  jpeg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg