Razie a Poliţiei Rutiere în Capitală: 35 de şoferi au rămas fără permis


    Poliţiştii au depistat şi şoferi care au consumat alcool înainte de a se urca la volan (foto: bpr.b.politiaromana.ro)
Poliţiştii au depistat şi şoferi care au consumat alcool înainte de a se urca la volan (foto: bpr.b.politiaromana.ro)

Peste 600 de amenzi, 35 de şoferi lăsaţi fără permis şi 11 deposedaţi de certificatele de înmatriculare fiindcă au condus maşini cu defecţiuni tehnice. Este bilanţul îngrijorător al raziei de noaptea trecută a Poliţiei Rutiere Bucureşti.

Pentru a doua noapte consecutiv, poliţiştii rutieri din Capitală au ieşit la vânătoare de şoferi certaţi cu legea. Noaptea de sâmbătă spre duminică a fost plină de evenimente care i-au şocat pe oamenii legii. Nu mai puţin de 616 şoferi au fost sancţionaţi contravenţional ori sau ales cu dosare penale pentru abateri dintre cele mai grave.

Un şofer de 38 de ani a fost depistat pe strada Gării de Nord în timp ce conducea un autoturism destinat transportului de persoane în regim de taxi, fără a avea dreptul de a circula pe drumurile publice (avea permisul reţinut din data de 27 septembrie 2012 pentru conducerea sub influenţa alcoolului). Poliţiştii i-au întocmit un nou dosar penal.

Un alt tânăr a fost oprit pe Bd. Unirii şi testat cu aparatul care depistează consumatorii de droguri. Rezultatul testului a fost pozitiv, motiv pentru care şoferul a fost escortat la sediul Insitutului de Medicină Legală pentru recoltarea de probe biologice.

Un taximetrist a fost lovit de ghinion pe Calea Victoriei. El a fost oprit de poliţişti şi testat cu aparatul etilotest. Rezultatul a confirmat că a consumat alcool înainte de a se urca la volan, punând în pericol viaţa celor pe care îi transporta. Pasagerii din taxi au avut, putem zice, noroc cu carul.

Poliţiştii Brigăzii Rutiere vor continua să facă acţiuni de depistare a şoferilor care încalcă legea, mai ales că numărul evenimentelor de acest gen e în continuă creştere.

cub anamaria prodan png
Kanye West si Julia Fox jpg
cub horoscop 1 gif
catalin remus avocatul31 jpg
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
shutterstock 2211785457 jpg
Jose Maria Gimenez la finalul partidei Uruguay Ghana se ceartă cu arbitrul Daniel Siebert. FOTO EPA EFE
locuri de munca angajari
image
image
image
image
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
calendar ortodox 2021 5 decembrie sfantul cuvios sava cel sfintit jpeg
shutterstock 2211785457 jpg
foto3 timisoara INQUAM Photos Virgil Simonescu jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg