Reacția femeii ai cărei câini au atacat doi copii, în Ajun: «Mi-a călcat cățeii. Dacă nu mă feream, mă călca și pe mine!»

Ultima actualizare:

Doi copii de 11 și 13 ani fată şi băiat, plecaţi la colindat au intrat într-o curte şi au fost atacaţi de câinii unei localnice, într-o comună din Suceava. În ajutorul copiilor a sărit un vecin, însă și el a fost mușcat de animale. Toţi trei au ajuns la spital, cu răni ușoare.

Stăpâna susține că animalele erau blânde Foto: observatornews.ro
Stăpâna susține că animalele erau blânde Foto: observatornews.ro

Furios şi băut , tatăl copiilor s-a urcat la volan şi a omorât câinii. Atenție, informaţiile vă pot afecta emoțional! Cei doi copii au fost la colindat, așa cum e datina locului, în seara de Ajun. Când au intrat în curtea unor localnici, au fost atacați de doi câini. Un vecin care a fost martor la întreaga scenă a sărit în ajutorul copiilor. Bărbatul a fost şi el muşcat. Au ajuns toți trei la spital cu răni ușoare.

«Sunt niște câini care sunt umani, câini cu care dorm»

Stăpâna câinilor are o altă versiune.  Ea a spus că avea în gard un avertisment de câine rău şi că ea dormea cu animalele în pat. Femeia a declarat că animalele nu erau deloc agresive.

«Fetița avea o rană la mână care cred că nu era mușcătură pentru că era ca o zgârietură destul de adâncă la degetul mare şi un copil spunea că a fost muşcat la genunchi. Sunt niște câini care sunt umani, câini cu care dorm, câini pe care îi iubesc, câini cu care vorbeam», a spus stăpâna câinilor, potrivit observatornews.ro.

Stăpâna câinilor susține că bărbatul era cât pe ce să o calce și pe ea cu mașina

Băut fiind, tatăl copiilor a călcat câinii cu mașina, Acum, acesta susține că nu a făcut-o intenționat și că animalele s-au aruncat în fața autoturismului.

«Eu m-am dus repede să-mi salvez copilul. Câinii erau în mijlocul străzii, nici nu am ştiut ai cui sunt. Câinii au sărit în faţa maşinii, lătrând după maşină. Nu aveam unde să feresc. Şi i-am agăţat. Câinii au sărit în faţa maşinii.», a spus tatăl copiilor mușcați de câini.

Stăpâna câinilor vrea ca bărbatul să plătească: «Mi-a călcat cățeii, mi-a călcat cățeii, iertați-mă. Dar stiți cum i-a făcut? Cu intenție. Dacă nu mă feream, mă călca pe mine pentru că eu am stat în mijlocul străzii strigându-i Alma şi Otmar. »

Poliţia face acum cercetări pentru vătămare corporală din culpă, dar şi pentru uciderea animalelor.

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net