Reacția lui Florin Cîțu la scandalul legat de condamnarea din SUA: postări ironice cu poze din SUA și melodia "Can’t stop me now”


    Florin Cîțu, în SUAfoto: Facebook
Florin Cîțu, în SUAfoto: Facebook

Premierul Florin Cîţu a postat, pe Facebook Story, frânturi din mai multe melodii şi patru imagini cu el în New York, în 2016. Melodia de la The Score, ”Can’ t stop me now”, este cât se poate de sugestivă, în contextul luptelor interne din PNL.

Florin Cîţu a publicat pe Facebook Story, spațiu de unde postările dispar după 24 de ore, un mesaj cu frânturi din mai multe melodii şi patru imagini cu el în New York, în anul 2016.

Melodia The Score ”Can’t stop me now” este primul mesaj transmis de premier. Urmează, alături de câte o fotografie, fragmente din melodiile "Back în black" (AC/ DC), "Head like a hole" a trupei americane Nine Inch Nails şi "The sound of silence", de la Disturbed. Postarea premierului pe Facebook vine în contextul scandalului legat de faptul că a condus sub influenţa alcooului când se alfa în America, fiind reţinut pentru două zile şi nevoit să plătească o amendă de 1.000 de dolari.

Orban: "În nicio discuţie nu mi-a relatat acest episod din viaţa lui"

De asemenea, este un puternic mesaj pentru Ludovic Orban care a declarat, joi seară, că nu a primit nici de la Florin Cîţu, nici de la serviciile de informaţii, datele legate de faptul că premierul a stat două zile în arest după ce a fost prins băut la volan, în Statele Unite. Orban susţine că premierul ar fi trebuit să facă el însuşi publică această informaţie, considerând că "un astfel de episod nu ai cum să-l ascunzi, nu ai cum să-l ţii pitit, mai devreme sau mai târziu se află".

Orban declară că nu a fost sunat de premier nici după ce informaţia a fost făcută publică. "Mie nu mi-a comunicat în discuţiile interpersonale acest episod din viaţa lui, deşi, în mod normal, noi am avut discuţii, pentru că noi am avut mai multe faze. L-am susţinut pe Florin Cîţu vicepreşedinte economic al partidului, l-am susţinut pe Florin Cîţu lider de grup la Senat, l-am susţinut pe Florin Cîţu ca ministru al Finanţelor, l-am susţinut pe Florin Cîţu premier. În nicio discuţie nu mi-a relatat despre acest episod din viaţa lui”, a mai declarat Ludovic Orban.

Cîțu: "Eu am condus, a fost o greşeală, am plătit foarte scump"

Premierul Florin Cîţu a precizat, miercuri, întrebat dacă în trecut a fost închis două zile în SUA şi a plătit o amendă, că a făcut o greşeală în urmă cu 20 de ani, dar este interesant că informaţia apare de abia acum când are loc competiţia internă a PNL.”Acum 20 de ani, a fost vorba de DUI, este vorba de conducere sub influenţa alcoolului. Am plătit amenda respectivă, o amendă foarte mare. Este contravenţie, am făcut o greşeală acum 20 de ani. Este interesant că în patru tururi de scrutin cu PSD nu a apărut această informaţie, apare acum în competiţia internă din PNL”, a declarat Florin Cîţu. Răspunzând unei întrebări, prim-ministrul a precizat că el a condus maşina după ce a consumat alcool. ”Eu am condus, a fost o greşeală, am condus, am plătit foarte scump, a trebuit să-mi vând maşina, să merg un an de zile pe jos. Nu e un motiv pentru care să te mândreşti”, a mai afirmat Cîţu. Acesta a mai spus că a fost vorba despre o contravenţie.

Citește și:

Florin Cîțu: „Am condus sub influența alcoolului. Mi-am vândut mașina ca să plătesc amenda”Ce scria presa americană, acum 21 de ani, despre arestarea lui Florin Cîţu

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
Anamaria Prodan
Ivana Knoll FOTO Instagram png
pele gettyimages 841963610 jpeg
infidelitate 0 jpeg
Imagini din satelit cu noua baza militara rusa la Mariupol FOTO MAXAR webp
Sung Cho Captură Twitter png
image
image
image
image
Bancnotele care valorează 1800 de lire
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg
Ivana Knoll FOTO Instagram png
Anamaria Prodan