Revoltător! Imagini cu cerbi împușcați care agonizează. Braconierul: “Stăteau prea fain, dă-i în...”

Ultima actualizare:

    Animăluțele doborâte de braconierFoto: Facebook / Cătălin Valeriu Boghean
Animăluțele doborâte de braconierFoto: Facebook / Cătălin Valeriu Boghean

O înregistrare video realizată cu telefonul mobil de un braconier a fost recuperată de un cetăţean şi postată pe Facebook. În imaginile şocante apar doi cerbi împuşcaţi, iar pe fundal se aude vocea braconierului, care se pregăteşte să le taie capetele.

Potrivit informațiilor din mediul silvicultorilor şi al vânătorilor, filmarea cu doi cerbi care agonizează a fost făcută, cel mai probabil, la limita dintre judeţele Maramureş şi Suceava, în zona Borşa - Cârlibaba. După accent, braconierul arată a fi originar din Maramureş. Clipul a fost postat pe Facebook de un cetăţean care a găsit filmarea pe un grup de WhatsApp.

"Hai să-i tai grumazul mai întâi"

În imagini se văd doi cerbi aflați în agonie, imediat după ce au fost împuşcaţi, scrie monitorulsv.ro. Braconierul care a filmat scena îngrozitoare se aude gâfâind în clip. La un moment dat, el admite că nu trebuia să împuşte ambele animale, dar „stăteau prea fain, dă-i în p..a mea!”. În timp ce animalele sufereau, unul dintre braconieri îi spune celuilalt „Hai să-i tai grumazul mai întâi”, se aude în înregistare. Polițiștii întreprind cercetări în acest caz.

Vezi video pe adevarul.ro

image
image
image
image
image
image
storm 4651306 1280 jpg
1 iunie la MAI jpg 1 jpg
muntele everest gunoaie jpg
sokoke pisica png
bugatti residences0profimedia jpg
3 Wednesday Addams   Official Teaser   Netflix 1 41 screenshotJPG jpg