Rihanna şi Sia, super concerte în Piaţa Constituţiei

Ultima actualizare:

Două voci mari se vor auzi pe 14 şi 17 august, în Piaţa Constituţiei din Capitală. Rihanna va concerta pentru prima dată în România duminica viitoare, pe 14 august, în cadrul turneului internaţional de promovare a celui mai recent album al său, „Anti”.

Delia, jurata X Factor, a fost aleasă să deschidă legendarul concert, unde biletele au preţuri ce pornesc de la 172,8 lei şi ajung la 648 lei. Evenimentul va fi urmat pe 15 august de Zutopia Music Festival, ce cuprinde o zi cu recitaluri susţinute de Steve Aoki şi alţi artişti români (preţul biletelor – 54 lei). Miercuri, 17 august, urmează un alt mare concert – Sia, unde biletele costă între 145,8 şi 486 lei.

Proconsul cântă la mare

Una dintre cele mai îndrăgite şi de succes trupe pop-rock româneşti revine pe Litoral pentru un concert de senzaţie. Totul se va întâmpla sâmbătă, 13 august, de la ora 22.00, la un restaurant din Mamaia. Solistul trupei, Bodo, va cânta până spre miezul nopţii toate melodiile care au făcut celebră trupa Proconsul. Biletele costă 55 de lei şi se pot cumpăra chiar din cadrul localului.

Începe Summer Well la Domeniul Ştirbey

În weekendul 13-14 august, festivalul Summer Well, ajuns la ediţia cu numărul 6, va avea loc ca în fiecare an la Domeniul Ştirbey din Buftea. Şi de această dată se anunţă aceeaşi atmosferă de vacanţă. Prima zi de festival are din nou cap de afiş duo-ul britanic de synthpop Hurts. Tot pe 13 august vor urca pe scenă şi americanii de la The Neighbourhood, iar a doua zi de festival vor face show băieţii de la The Chemical Brothers, Years an Years şi mulţi alţii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net