Româncă, înțepată de un scorpion, într-un supermarket. Care e starea de sănătate a femeii

Ultima actualizare:

O femeie din Iași a fost înțepată de un scorpion, după ce a achiziționat banane dintr-un supermarket local. Autoritățile sunt de părere că vietatea a ajuns în România, cel mai probabil, când au fost aduse fructele din Ecuador.

O femeie a fost înțepată de un scorpion. / Foto: arhivă
O femeie a fost înțepată de un scorpion. / Foto: arhivă

A stat o noapte cu scorpionul în casă

Ieșeanca a cumpărat banane de la un supermarket din cartierul Bucium din Iași și, la câteva ore după ce a făcut cumpărăturile și a ajuns acasă și-a dat seama că are pe corp o înțepătură, însă nu a reușit să realizeze cine i-a provocat-o. Abia în următoarea zi, după ce o rudă a femeii a găsit scorpionul, pe care l-a prins și l-a pus într-un pahar, s-a gândit că ar putea fi produsă de el.

Vietatea a fost preluată de specialiști

Din acest motiv, ea s-a prezentat la UPU Sf. Spiridon, iar acolo a fost văzută de mai mulți medici. Aceștia care au înștiințat despre acest lucru Direcția Sanitar Veterinară, dar și Direcția pentru Sănătate Publică.

În plus, rudele ieșencei înțepate de scorpion a anunțat și un cadru universitar de la Stațiunea Biologică Marină de la Agigea, din cadrul UAIC Iași, care a preluat scorpionul.

Anchetă în derulare, pentru a vedea cum de a fost posibil acest incident

Autoritățile derulează acum o anchetă pentru a stabili cum a ajuns scorpionul în supermarketul din Iași. Momentan ei suspectează faptul că vietatea a traversat Oceanul cu un transport de banane din Ecudator, iar femeia a fost atât de ghinionistă încât l-a transportat fără știrea ei acasă și, astfel a fost înțepată. Totuși, femeia a trecut cu bine de acest episod, iar sănătatea ei nu a fost afectată.

O femeie înțepată de bondar a murit

O altă femeie, în vârstă de 50 de ani, mai puțin norocoasă, înțepată anul trecut de un bondar a murit. Aceasta era din județul Vâlcea. Ea a intrat în șoc anafilactic, iar medicii care au intervenit nu au mai reușit să o salveze.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net