România nu se oprește de Revelion! Pe el îl prinde Anul Nou în autobuz, la serviciu!

Ultima actualizare:

    Pentru Șoferul Nicolae Alexa, Revelionul va fi pe 1 ianuarie
Pentru Șoferul Nicolae Alexa, Revelionul va fi pe 1 ianuarie

Revelionul este cea mai importantă noapte a anului și majoritatea oamenilor nici nu concep să nu o petreacă acasă cu cei dragi sau să nu se distreze pe cinste. Cum România nu se oprește în acele ore și trebuie să funcționeze, există concetățeni care lucrează în noaptea dintre ani. Șoferul de autobuz Nicolae Alexa este unul dintre ei

”Este pentru prima oară când lucrez în noaptea de Revelion dar nu îmi fac probleme. O să fie bine pentru că asta îmi este meseria. Nu te obligă nimeni să lucrezi în noaptea dintre ani se face o planificare”, ne spune Nicolae Alexa. Are 43 de ani și lucrează la Societatea de Transport București, fostul RATB din 1998.”Am început pe troleibuze iar din 2002 am trecut pe autobuze. Am lucrat schimbul II și de câteva luni am trecut de noapte. ”, povestește conducătorul auto.

Are doi băieți de 12 și 19 ani, Răzvan și respectiv Robert. Soția lucrează în croitorie și o să îi țină locul acasă.”În ultima noapte a anului voi conduce unul dintre autobuzele de pe linia specială de noapte 105, care are traseul din Berceni, de la Platforma Vulcan la Piața Unirii, aproape 30 de kilometri dus--întors”, ne dezvăluie Nicolae Alexa unde îl găsim de Revelion. Intră în tură în 2018, la ora 22.36 și iese din tură un”an” mai târziu, la ora 5.38. A calculat pe baza orarului de circulație că primele minute ale lui 2019 îl vor găsi la capătul de linie din Berceni, unde o să ciocnească un  pahar cu suc cu colegii. Pentru el petrecerea o să fie a doua zi, dar este sigur că o să recupereze.”Nu contează când te simți bine, contează cei cu care ești”, ne spune șoferul filozof.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net