România nu se oprește de Revelion! Pe el îl prinde Anul Nou în autobuz, la serviciu!


    Pentru Șoferul Nicolae Alexa, Revelionul va fi pe 1 ianuarie
Pentru Șoferul Nicolae Alexa, Revelionul va fi pe 1 ianuarie

Revelionul este cea mai importantă noapte a anului și majoritatea oamenilor nici nu concep să nu o petreacă acasă cu cei dragi sau să nu se distreze pe cinste. Cum România nu se oprește în acele ore și trebuie să funcționeze, există concetățeni care lucrează în noaptea dintre ani. Șoferul de autobuz Nicolae Alexa este unul dintre ei

”Este pentru prima oară când lucrez în noaptea de Revelion dar nu îmi fac probleme. O să fie bine pentru că asta îmi este meseria. Nu te obligă nimeni să lucrezi în noaptea dintre ani se face o planificare”, ne spune Nicolae Alexa. Are 43 de ani și lucrează la Societatea de Transport București, fostul RATB din 1998.”Am început pe troleibuze iar din 2002 am trecut pe autobuze. Am lucrat schimbul II și de câteva luni am trecut de noapte. ”, povestește conducătorul auto.

Are doi băieți de 12 și 19 ani, Răzvan și respectiv Robert. Soția lucrează în croitorie și o să îi țină locul acasă.”În ultima noapte a anului voi conduce unul dintre autobuzele de pe linia specială de noapte 105, care are traseul din Berceni, de la Platforma Vulcan la Piața Unirii, aproape 30 de kilometri dus--întors”, ne dezvăluie Nicolae Alexa unde îl găsim de Revelion. Intră în tură în 2018, la ora 22.36 și iese din tură un”an” mai târziu, la ora 5.38. A calculat pe baza orarului de circulație că primele minute ale lui 2019 îl vor găsi la capătul de linie din Berceni, unde o să ciocnească un  pahar cu suc cu colegii. Pentru el petrecerea o să fie a doua zi, dar este sigur că o să recupereze.”Nu contează când te simți bine, contează cei cu care ești”, ne spune șoferul filozof.

cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
andreea ibacka si majda jpg
gabriel apostol jpg
zodii care imprumuta bani jpg
cub codruta filip png
prater jpg
Procesul comunist din Gara Teiuş: cum au fost judecaţi ceferiştii vinovaţi de catastrofa feroviară din 1968 jpeg
Dorian Popa  FB jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 3 decembrie sfantul prooroc Sf Cuvios Gheorghe de la Cernica  icoană Gabriel Toma Chituc jpg
hd wallpaper 4927258 1920 jpg
Produsele de uz zilnic care provoacă tumorile uterine
prater jpg
bitcoin crypto jpg
târg Crăciun Sibiu jpg