Rom├ónia ÔÇô Polonia: Men╚Ťinem evolu╚Ťia de dup─â Revolu╚Ťie? (P)

10 noiembrie 2016
simeon stalpnicul png

Echipa na╚Ťional─â de fotbal a Rom├óniei este invincibil─â ├«n fa╚Ťa Poloniei ├«n cei 27 de ani de dup─â Revolu╚Ťie.

Tricolorii nu au mai fost ├«nvin╚Öi  de ÔÇ×vulturiÔÇŁ dup─â 1989, a╚Öa cum arat─â graficul de mai sus realizat de casa de pariuri online Betano.com.

Superioritatea Rom├óniei ├«n fa╚Ťa Poloniei este evident─â. De-a lungul istoriei am adunat 15 victorii, 15 egaluri ╚Öi doar 5 ├«nfr├óngeri. Primul meci s-a jucat ├«n 1922.

Ultima oar─â c├ónd Polonia a ├«nvins Rom├ónia a fost cu pu╚Ťin timp ├«nainte de schimbarea regimului comunist, ├«n aprilie 1989. De atunci, tricolorii au c├ó╚Ötigat patru meciuri ╚Öi au terminat ├«nc─â dou─â la egalitate. 

Ultima oar─â c├ónd Polonia a ├«nvins Rom├ónia a fost cu pu╚Ťin timp ├«nainte de schimbarea regimului comunist, ├«n aprilie 1989. De atunci, tricolorii au c├ó╚Ötigat patru meciuri ╚Öi au terminat ├«nc─â dou─â la egalitate.

Sub conducerea germanului Christoph Daum, Rom├ónia este favorit─â la casele de pariuri, Betano.com oferind o cot─â de 3.00 pentru victoria noastr─â.Tricolorii au ╚Öansa de a men╚Ťine tradi╚Ťia invincibilit─â╚Ťii de dup─â Revolu╚Ťie ╚Öi a continua evolu╚Ťia rezultatelor pozitive ├«n fa╚Ťa Poloniei.

╚śtia╚Ťi c─â...

Polonia are două podiumuri la Mondiale? Polonia a câștigat în anii 1974 și 1982 medalii de bronz la Cupa Mondială, a fost cea mai bună clasare a lor. România se poate lăuda cu un sfert de finală drept cea mai avansată fază în care s-a calificat vreodată, în 1994.

Doi rom├óni au antrenat ├«n Polonia? Doi tehnicieni rom├óni au condus echipe de club din Polonia, Dan Petrescu ╚Öi Virgil Popescu. ÔÇ×BursuculÔÇŁ s-a aflat pe banca tehnic─â a echipei Wisla Cracovia ├«n sezonul 2005/2006. Popescu a antrenat la Legia Var╚Öovia ├«n sezonul 1964/1965.

Nici un tehnician polonez nu a antrenat în România?

Doi jucători români joacă la acest moment în fotbalul polonez? Este vorba despre Florin Bejan și Cornel Râpă. Însă, nici un jucător din Polonia nu evoluează în Liga 1.

Un fotbalist polonez a marcat 15 goluri ├«n Rom├ónia? ├Än Liga 1 s-au perindat mai mul╚Ťi fotbali╚Öti polonezi. Unii ╚Öi-au f─âcut un renume ╚Öi au r─âmas ├«n amintirea microbi╚Ötilor, precum Golanski, Szukala sau Bilinski. Ultimul dintre ei a marcat la Dinamo 15 goluri.

Pariuri sportive: Vezi aici cotele tuturor meciurilor din preliminariile Cupei Mondiale 2018 (Zona Europa)

kate profimedia 0692807495 jpg
2vancea botez jpg
loredana chivu jpg
1alexandra stan mihai morar png
cub marioara man gheorghe png
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg