S-au intoxicat cu diluant. 15 muncitoare au ajuns la spital

Cincisprezece persoane, angajate ale unei firme din Cluj-Napoca, au fost preluate de ambulanţe, în noaptea de joi spre vineri, şi duse la spital, după ce s-au intoxicat cu vapori de diluant.

Un accident de muncă foarte grav s-a petrecut într-o firmă privată din Cluj – Napoca.

”Am fost solicitaţi în noaptea de joi spre vineri la o firmă din Cluj-Napoca, iniţial pentru trei femei care aveau ameţeli şi stări de leşin, ca urma a unei posibile inhalări de substanţe necunoscute. Echipajele noastre au constatat că era vorba despre cinci femei care au fost stabilizate şi transportate la UPU. Ulterior, am fost anunţaţi că ar mai fi fost afectate alte zece persoane, care aveau aceleaşi simptome şi care au fost transportate şi acestea la UPU, starea lor fiind stabilă. În total, sunt 15 persoane preluate şi transportate la UPU”, a spus Horia Simu, directorul Serviciului Ambulanţă Judeţean (SAJ) Cluj, citat de Mediafax.

Este vorba despre un accident colectiv de muncă, la o firmă de pe bulevardul Muncii. Medicii au stabilit că a fost o intoxicaţie acută involuntară în urma inhalării de substanţe toxice pe bază de diluant.

Firma la care a avut loc incidentul a fost înfiinţată la Cluj-Napoca în anul 2002, fiind sucursala unei companii germane, şi se ocupă cu fabricarea de piese pentru industria auto.

andreea mantea
tina turner jpg
horoscop jpg
cub gabi bădălău png
Schengen FOTO Shutterstock
cub Daniel Onoriu png
dorin cioaba 2 jpg
loredana groza si sotul 7 webp
image
image
image
image
image
image
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
shutterstock bani 1953888304 jpg
cub gabi bădălău png
dorin cioaba 2 jpg
Schengen FOTO Shutterstock
vouchere pentru energie electrica jpg