╚śacal cu capul blocat ├«ntr-un bidon de plastic. Imagini care i-au indignat pe iubitorii de animale

15 octombrie 2020
image
Animalul a fost filmat în Lunca Siretului

Imagine care i-a indignat pe iubitorii naturii! Un ┼čacal cu capul prins ├«ntr-un bidon de plastic a fost surprins de camerele de monitorizare ale Asocia┼úiei pentru Conservarea Diversit─â┼úii Biologice, care studiaz─â comportamentul animalelor.

├Än filmule╚Ť se vede c─â animalul filmat ├«n Lunca Siretului nu are nici o ┼čans─â s─â se elibereze, arat─â adev─ârul.ro.

ÔÇťGunoaiele aruncate peste tot atrag animalele s─âlbatice ┼či rezultatul este ┼čocant! Am filmat acest ┼čacal care avea capul blocat ├«ntr-un bidon de plastic ├«ntr-o zon─â din Situl Natura 2000 Lunca Siretului Inferior din Vrancea, unde ecosistemele de lunc─â sunt ├«mpestri┼úate cu depozite ilegale de de┼čeuriÔÇŁ, spune Siviu Chiriac, de la Agen╚Ťia de Protec╚Ťie a Mediului Vrancea.

ÔÇ×Normal c─â multe animale s─âlbatice sunt atrase de aceste gunoaie, mai mult sau mai pu┼úin atractive, iar rezultatul este unul care ne ┼čocheaz─â! Acum c─âut─âm peste tot acest animal, ├«n speran┼úa c─â-l vom g─âsi ┼či elibera, dar ┼čansele sunt mici. V─â rug─âm, oameni buni, s─â nu mai arunca┼úi de┼čeurile peste tot ├«n natur─âÔÇŁ, ├«ncheie Chiriac.

loredana chivu jpg
cub marioara man gheorghe png
2vancea botez jpg
kate profimedia 0692807495 jpg
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg
4 vladimir putin doctor profimedia 0343495914 jpg jpeg
refugiati ucraina jpg