Salvatorii SMURD au murit, americanul e în comă

Ultima actualizare:

    Pacientul american a fost adus la spital până la urmă cu Reanimobilul, asa cum se numește Ambulanța în Moldova
Pacientul american a fost adus la spital până la urmă cu Reanimobilul, asa cum se numește Ambulanța în Moldova

Toţi cei patru oameni care au sfârşit tragic ieri aveau o singură misiune: salvarea vieţilor. Ajutaseră o bătrână cu bronhopneumonie să ajungă la spital și plecaseră spre un al doilea pacient care avea nevoie de asistență medicală de urgență. Au pierit în drum spre el.

La ora 10.50, cei patru membri ai echipajului au preluat o bătrână de 85 de ani din Vulcănești. Au dus-o cu elicopterul de acasă până la Spitalul Clinic de Urgență din Chișinău.

Pilotul a alimentat apoi aparatul de zbor pentru că primiseară o nouă misiune.

”La ora 9.00, serviciul de urgență a fost alertat că un bărbat de 74 de ani, de cetețenie americană, din Cahul avea nevoie de îngrijire medicală. Suferise un atac cerebral, iar echipajul a decolat spre locuința acestuia la ora 13.10”, au declarat, pentru Click!, reprezentanții Spitalului  Clinic de Urgență din Chișinău.

Știm că cei patru salvatori nu au mai ajuns la el și cu toții ne-am întrebat ce s-a întâmplat cu omul. Tot medicii moldoveni ne-au răspuns și la această întrebare.

”La ora 16.00, am primit un nou apel că omul trebuie să ajungă neapărat la spital. La ora 16.50 a plecat spre Cahul un reanimobil, un transport specializat cu aparatură de reanimare. În aproximativ trei ore a ajuns pacientul la Institutul de Neurologie  și Neurochirurgie din Chișinău. Cu elicopterul transportul s-ar fi făcut în 30-40 de minute. Bărbatul a suferit un accident vascular, a paralizat și se află în comă de gradul 2-3”, am aflat de la purtătorul de cuvânt al spitalului de urgență din Moldova.

Sunt șanse mici ca omul să supraviețuiască, astfel că dacă salvatorii noștri și-ar fi dus la bun sfârșit misiunea e posibil ca starea americanului să nu se fi înrăutățit atât de mult.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net