Şampania de 110.000 de euro, acum şi în România! Cum arată băutura care costă cât o casă

image
Oana Roman a organizat evenimentul Carbon în România

Şampania campionilor de Formula 1 va fi degustată în premieră la Bucureşti, săptămâna viitoare, în cadrul unei petrecerei exclusiviste pentru milionari, intitulată “Keep the Secret”.

S-a dus vremea când în cluburile de fiţe din România se obişnuia să se aducă şampania cu roaba! Şi asta pentru că în România va fi lansată în premieră şampania campionilor de Formula 1, cea mai scumpă şampanie din lume, care va fi adusă pe cai albi şi apoi „decapitată” cu sabia (sabrare).

Milionarii României vor avea de acum încolo acces la un alt tip de petreceri decât cele cu care ne-am obişnuit. În weekend se va desfăşura la Palatul Suter prima petrecere exclusivistă din seria “Keep the Secret”.

La petrecerea la care vor avea acces numai 100 de persoane, pe bază de invitaţie nominală, oaspeții vor degusta în premieră cele mai exclusiviste produse din lume, printre care şi şampania campionilor de Formula 1. Şampania Carbon este una dintre cele mai scumpe şi mai exclusiviste şampanii din lume. Preţul şampaniei este unul extrem de piperat şi este datorat faptului că aceasta se creează în ediţii limitate.

Cea mai ieftină sticlă, 2.100 euro

Unicitatea absolută este sticla îmbrăcată într-o folie specială din fibră de carbon, material folosit la crearea maşinilor de Formula 1. Preţurile sunt pe măsură: sticla magnum de 1,5 litri - 2 100 de euro, sticla Jeroboam de 3 l - 3.500 de euro, sticla Matusalem de 6 litri – 6.000 de euro, sticla Nabucodonosor de 15 l – 35.000 de euro şi sticla specială, ediţie Super Limitată Mathusalem Podium F1 – 110.000 de euro. Pentru a crea această sticlă unică lucrează nişte artizani din Reims, Franţa, capitala mondială a şampaniei, parcurgând 30 de etape, timp de o săptămână, pentru a crea o singură sticlă, îmbrăcată în fibră de carbon. Acest procedeu face că sticla să fie incasabilă. Dacă o arunci pur și simplu pe jos, rămâne intactă. "La petrecerea «Keep the secret», organizatorii vor face selecţia invitaţilor. Nu este de ajuns să ai bani mulţi ca să fii acceptat la o astfel de petrecere, trebuie să ai şi o anumită conduită. Ţinuta este black tie, iar invitaţii vor lăsa la intrare telefoanele mobile şi orice alt dispozitiv de înregistrat sau fotografiat.Nu vor exista nicăieri imagini de la acest eveniment", ne-a declarat Oana Roman, în calitate de organizator al petrecerii. 

Ce trebuie să știi despre șampania Carbon

Șampania Carbon este una din cele mai scumpe și mai exclusiviste șampanii din lume. Creată de Casă Devavry, șampania Carbon este comercializată din 2013, și se distribuie doar într–un număr limitat de magazine la nivel mondial, în orașe precum Monaco, St tropez, Moscova, Miami și se servește la cele mai celebre dar exclusiviste petreceri și cluburi. Din 2017, șampania Carbon este șampania oficială a curselor de Formula 1, cea cu care primii trei clasați la fiecare cursă fac baie pe podium. Pentru această baie de șampanie, se folosește sticla Magnum de1.5 l, ce costă 2.100 de euro.

Citește și:

Beyoncé face baie în şampanie de 20.000 $ sticla

Codin Maticiuc, declarații acide despre fițe și mofturi! ”A fost mai groasă ca oricând”

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub larisa iordache png
cub andreea banica animat gif
horoscop ( FOTO pixabay )
andreea esca si alexia eram
7 front elvetianca pensiune jpg
BeFunky collage (22) jpg
Ioan-Marcel Boloș FOTO gov.ro
Andrei Viorel Artean il felicita pe Denis Alibec dupa un penalty obtinut FOTO Sport Pictures
image
image
image
image
proteste   profimedia 0727331327 jpg
rapper rus   mrwalkie Instagram  jpg
7 front elvetianca pensiune jpg
6 baza 1 garsoniera jpg
rate banci jpg
calendar ortodox 2021 03 octombrie sf dionisie aeropagitul png