Savantul care a descoperit leacul ce previne cancerul a venit în România!

image
Arthur H.K Djang

Marele savant american Arthur H.K. Djang se afl─â ├«n aceste zile ├«n Rom├ónia, unde va sus┼úine o conferin┼ú─â de pres─â despre formula medicala din plante Oncolyne ce previne cancerul ┼či pe care a inventat-o acum mai bine de 10 ani.

├Än v├órst─â de 87 de ani ┼či originar din China, doctorul Arther H.K Djang a absolvit studii la unele din cele mai renumite universit─â┼úi de medicin─â din Statele Unite ale Americii, precum cele din Minnesota, California, Kansas ┼či Harvard Medical School.

Cu o activitate incredibil─â ├«n lumea medical─â universal─â, dr Djang este recunoscut pentru c─â a inventat at├ót "Lysol", solu┼úie dezinfectant─â ┼či care a revolu┼úionat lupta cu germenii, dar ┼či pentru c─â a patentat o tehnic─â medical─â special─â ├«n diagnosticarea rapid─â a infarctului miocardic. O dovad─â vie a faptului c─â medicamentele descoperite de el sunt un succes o constituie chiar condi┼úia fizic─â pe care doctorul Arthur H.K Djang o afi┼čeaz─â la 87 de ani, el neav├ónd artrit─â sau cunoscutele pete pe piele, provocate de b─âtr├óne┼úe.

În anul 1957, cu ocazia Congresului Internaţional de Geriatrie din Verona (Italia), prof dr Arthur H.K Djang s-a întâlnit cu Ana Aslan, renumita inventatoare a produsului Gerovital H3.

├Änaintea conferin┼úei sale de pres─â, a┼čteptat─â cu mare interes ├«n lumea medical─â rom├óneasc─â, profesorul Djang va vizita Institutul Ana Aslan, castelul Bran, Institutul Oncologic Bucure┼čti ┼či Institutul Oncologic Ion Chiricuta din Cluj.

stefan banica paparazzi8 jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
santana 1 jpg
alergie jpeg
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
grup de prieteni
al kuweit canicula epa efe (4) jpg
image
image
image
image
1 alternative pentru apa calda la temperatura optima jpg jpeg
grecia vacanta pixabay jpg
turisti la paris la turnul eiffel jpeg
al kuweit canicula epa efe (4) jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Ce este bine s─â faci pe timp de canicul─â  Reguli de aur de la speciali┼čti jpeg