Scandal în ţigănie, cu răngi, maşini distruse, jandarmi ignoraţi şi arestări

CLIIMA20100225 0013 1 jpeg
Poliţiştii au descins într-o vilă din Timişoara de unde l-au ridicat pe suspect

Un membru al comunităţii rrome din Grajduri, Iaşi, a fost arestat preventiv după ce a provocat un scandal monstru în localitate.

Judecătoria Iaşi a decis astăzi, 5 octombrie, arestarea unui membru al comunităţii rrome din localitatea ieşeană Grajduri, Cătălin Stănescu (28 de ani).

În urmă cu două zile, în jurul orei 22.30, Stănescu a intrat cu maşina personală, o Toyota, în poarta casei unui vecin cu care se afla în conflict.

După ce-a pus-o la pământ, bărbatul a scos din portbagaj o rangă şi a lovit de mai multe ori două maşini parcate în curte, un Audi şi un Mercedes.

Stănescu a continuat să se manifeste violent, deşi la câţiva metri de el se aflau jandarmi, poliţişti şi angajaţi ai unei firme de pază, mobilizaţi de apelurile sătenilor la 112.„În seara aceleiaşi zile, în jurul orei 20.00, inculpatul Stănescu Cătălin a provocat scandal în curtea locuinţei sale şi în drumul public, aruncând cu pietre, cărămizi, fragmente de lemn şi alte obiecte contondente în direcţia locuinţei părţii vătămate Stănescu Radian, proferând, totodată, injurii şi ameninţări cu moartea la adresa membrilor familiei părţii vătămate“, se arată în propunerea de arestare preventivă.

Cătălin Stănescu este arestat preventiv pentru 29 de zile şi este cercetat pentru „violare de domiciliu" şi „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice".

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
image png
cub Roxana Vasniuc png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
cub anamaria prodan bebeto png
Mihai Șora Sursă: Profimedia
Berlusconi Salvini Meloni foto EPA EFE jpg
Razboi Ucraina Rusia recoltare cereale agricultura combina în regiunea Harkov Ucraina FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg